Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym najlepiej nagrywać, oraz montować filmiki?

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

jaki polecacie program od nagrywania i montowania montage(czy coś takiego xD ) z gier typu CrossFire i CsGO ?

Mój sprzęt to i5-2500+GTX 650 Ti boost+8 GB RAM.

Opublikowano

Action jak chcesz płacić albo OBS, do montażu Sony Vegas jest najlepszy, ale może wygodniej będzie Ci w Camtasia.

edit

@@Swifty

Do obróbki Vegas jest najlepszy, są sposoby na ominięcie płacenia jeśli Cię to interesuje. Oprócz tego mi się dobrze pracowało w wyżej wymienionej Camtasi, 30 dni za free na każdej wersji a jest ich sporo czyli tylko co miesiąc reinstall.

Opublikowano

W NVidia GeForce Expierience jest ShadowPlay, nim się dobrze nagrywa w CSie w najwyższej jakości. A co do obróbki to Vegas, i jak kolega wyżej wspomniał to są sposoby na darmowy program ale to forum piractwa nie popiera.

Opublikowano

Do nagrywania - ShadowPlay, jeżeli masz kartę NVIDIA i nie zależy Ci aż tak bardzo na jakości, jeśli jest inaczej to tylko Dxtory. 

Do obróbki osobiście używam Sony Vegasa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kiedyś jak dawno temu nagrywałem filmiki to używałem OBS'a i CamtasiiStudio7 (albo 8) i byłem zadowolony aczkolwiek jeżeli masz już jakieś doświadczenie do Vegas będzie dużo lepszy :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...