Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna/procesor

Polak1298

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdzenie.

Chciałbym pograć w cs'a na grafice 1920x1080.Cienie Bardzo wysokie.(Żeby nigdy fps nie spadały poniżej 60fps)

Co polecacie mi zmienić ? :

Windows-7 64bit

Ram-8GB

Procesor i3 2120

Karta graficzna: GT630

Niestety nie znam parametrów zasilacza ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci w szczególności o CS'a, to mimo wszystko wybrałbym GTX 960, przy okazji uciągnie nowsze gry, jak będziesz chciał pograć w coś innego.

Co do procesora, jakbyś chciał go wymienić na coś lepszego, to będziesz musiał dokupić też płytę główną, bo Twój aktualny jest na Socket 1155.

Opublikowano

Ta bo każdy ma tysiaka na gtx 960. Inna karta graficzna starczy kup gtx 650 ti. Po co kupić kartę, która nie będzie dobrze działać z procesorem, który jest dużo słabszy od karty. 

Opublikowano

Witam serdzenie.

Chciałbym pograć w cs'a na grafice 1920x1080.Cienie Bardzo wysokie.(Żeby nigdy fps nie spadały poniżej 60fps)

Co polecacie mi zmienić ? :

Windows-7 64bit

Ram-8GB

Procesor i3 2120

Karta graficzna: GT630

Niestety nie znam parametrów zasilacza ;/

jak chcesz grac na 1920x1080 to powodzenia w grze, nie polecam tak grać.

Jak chcesz to kup sobie coś z serii gtx 9xx bądź titan, to byłby najlepszy wybór.

Odkręć obudowę i zobacz ile V ma zasilacz.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

jak chcesz grac na 1920x1080 to powodzenia w grze, nie polecam tak grać.

Jak chcesz to kup sobie coś z serii gtx 9xx bądź titan, to byłby najlepszy wybór.

Odkręć obudowę i zobacz ile V ma zasilacz.

To ma być ironia czy głupota? Bo szczerze, to nie rozumiem.

Do autora ~ przejdź na dział komputery/zreportuj swój post i poproś moda o przeniesienie.

graphic.png
Opublikowano

To ma być ironia czy głupota? Bo szczerze, to nie rozumiem.

Do autora ~ przejdź na dział komputery/zreportuj swój post i poproś moda o przeniesienie.

Bo? Bo napisałem, że na1920x1080 się głupio gra czy co?

Jeżeli chce grać dla wyglądu to niech gra na high, tylko pamiętaj, że ma to więcej minusów jak plusów.

Nie wypowiadaj się za autora w ogóle, lel :v

Autor tematu sam sobie zobaczy w internecie jaka jest róznica pomiędzy high a low rozdziałką i przeczyta podsumowanie sobie.

Napisałem tylko, że ja nie polecam a co on zrobi to już nie moja sprawa, wolny kraj, mam prawo do wolności jak i do własnego zdania gościu.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Bo? Bo napisałem, że na1920x1080 się głupio gra czy co?

Jeżeli chce grać dla wyglądu to niech gra na high, tylko pamiętaj, że ma to więcej minusów jak plusów.

Nie wypowiadaj się za autora w ogóle, lel :v

Autor tematu sam sobie zobaczy w internecie jaka jest róznica pomiędzy high a low rozdziałką i przeczyta podsumowanie sobie.

Napisałem tylko, że ja nie polecam a co on zrobi to już nie moja sprawa, wolny kraj, mam prawo do wolności jak i do własnego zdania gościu.

Bardziej chodziło mi o ten kawałek:

"Jak chcesz to kup sobie coś z serii gtx 9xx bądź titan, to byłby najlepszy wybór.".

Nie wypowiedziałem się za autora a zaproponowałem aby przeniósł swój temat do bardziej odpowiedniego. Bo z takimi radami jakie WY dajecie to daleko nie zajdzie.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...