Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugowanie minigier a ryzyko bana.

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma  takie pytanie jeśli buguje minigry (odbieram cały czas tylko makrele) to jakie jest ryzyko bana.Wiem że jest to banowane.Na forum od polskiego nostale ludzie pisali ze jest to banowane ale bana wyłapiesz jak cie ktoś sprzeda na supporcie.

P.S proszę o wypowiedź osób które to bugowały/są w temacie .Gram na nostale DE

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Na NT PL 0% szans na bana. Robię to parę lat już. Według mnie nie jest to żaden bug. Czemu niby? Tak grę stworzyli. Wiedzą o tym i się tym raczej nie przejęli. Zresztą gdzie tu bug? Gdyby się za nic te makrele/fmy dostawało to ok, ale przecież nim ci wyskoczą skrzynki w plonie to musi ktoś to zrobić?

Ew. zapytaj się gma czy to zakazane, o ile jakiegoś znajdziesz. Jak dla mnie nie.

19.jpg

Opublikowano

program który ingeruje w gre automatycznie jest to (uznawane) jako ban

Jak bugujesz nagrode--> fm/makrele robisz to w grze nie programem. Czyli 0,00% na bana ;)

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

program który ingeruje w gre automatycznie jest to (uznawane) jako ban

pisałem o bugowaniu a nie o cheatach.

Na NT PL 0% szans na bana. Robię to parę lat już. Według mnie nie jest to żaden bug. Czemu niby? Tak grę stworzyli. Wiedzą o tym i się tym raczej nie przejęli. Zresztą gdzie tu bug? Gdyby się za nic te makrele/fmy dostawało to ok, ale przecież nim ci wyskoczą skrzynki w plonie to musi ktoś to zrobić?

Ew. zapytaj się gma czy to zakazane, o ile jakiegoś znajdziesz. Jak dla mnie nie.

dzieki.

Jak bugujesz nagrode--> fm/makrele robisz to w grze nie programem. Czyli 0,00% na bana ;)

okej podziekował.

Poczekam jeszcze na wypowiedź kilku osób.

Tyle Wygrać.

Opublikowano

PTS na kremie to też nie bug? "Tak grę stworzyli." No tak, jak robisz grę to piszesz ją bez błędów. Bugiem jest to, że zmuszasz grę do dania tylko jednego itemu.

Możesz liczyć się z banem, ale to różnie bywa.

Opublikowano

Nikt nigdy za to bana nie dostał i nie dostanie, bo by musieli pół serwera zbanować, a to nie wchodzi w grę dla nich. Wiele osób używa od długiego czasu i jakoś nikogo nie zbanowali więc wnioski wysnuj sam ;)

Opublikowano

Nikt nigdy za to bana nie dostał i nie dostanie, bo by musieli pół serwera zbanować, a to nie wchodzi w grę dla nich. Wiele osób używa od długiego czasu i jakoś nikogo nie zbanowali więc wnioski wysnuj sam ;)

@Endziu Okej wydaje mi się że temat wyczerpany w 100% :P możesz już zamknąć.

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...