Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobberhack na Terios

Jestem_Dziki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , szukam mobber hacka na serwer Terios.pl . Mobber najlepiej jak będzie automatycznie co kilka sekund sam lurał . Z góry łapka w górę , za działającego mobbera przewidywania nagroda .

Opublikowano

Jedynie na ten moment GS Auto Clicker ustawiasz aby klikał w pelerynki na spacje np ja daje portfel i jechane ;)

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Jedynie na ten moment GS Auto Clicker ustawiasz aby klikał w pelerynki na spacje np ja daje portfel i jechane ;)

A ten clicker rusza myszką czy np. odpale metina w oknie ustawie klikanie na pelerynki i mogę sobie grać w coś innego?

asd

Opublikowano

­

A ten clicker rusza myszką czy np. odpale metina w oknie ustawie klikanie na pelerynki i mogę sobie grać w coś innego?

Musisz mieć myszkę na pelerynce, bo jak sama nazwa wskazuje - auto clicker. Myszka sama klika. Najlepiej zostawić clickera i iść na dwór :v

tenor.gif

Opublikowano

Grubo sie mylisz, na Teriosa masz wszystko chyba zrobione ;) mobber, wh, sh, modyfikacje skilli, multihacki

po co sie wypowiadasz jak nie wiesz ? nie ma nic własnie na ten moment jedynie m2bob działa

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

po co sie wypowiadasz jak nie wiesz ? nie ma nic własnie na ten moment jedynie m2bob działa

Ja nie wiem? a skad Ty wiesz co ja mam na dysku? Na chwile obecna chyba wszystkie rodzaje hackow idzie odpalic na Teriosie, chociaz nie jest to tak banalne jak na innych, jezeli ktos sie troche zna na rzeczy, zamiast tylko bezmyslnie czekac na wstawki innych to nie bedzie mial problemu
uowtJmL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...