Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC na Uproszczonym/DM?

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam takie pytanko czy za granie na Uproszczonym lub DM na cheatach jest karane VACiem czy tylko na turniejowych?

Pozdrawiam

Opublikowano

Nawet na botach o ile się nie mylę można dostać vaca więcej na wszystkim lepiej uważać  :sex:  :sex:  :sex:  :makka:

Opublikowano

Jeżeli grasz na niewykrywalnym to na tych trybach możesz strzelać przez ściany i nic nie dostaniesz, nawet jak Cię zreportują, reporty liczą się tylko na TURNIEJOWYM gdzie tylko "doświadczeni" i znający się na tej grze to wiedzą.

Overwatcha nie dostaniez, tylko na turniejowym.

Jeżeli cheat jest wykrywalny to dostaniesz VAC, tylko to możesz dostać, ew. kicka z gry od gry za cheaty, wtedy trzeba szukać nowego serva :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Granie na Cheatach w csgo , wszędzie kończy się banem , czy na botach , czy na serwerach . Wiem bo sprzedałem jedną ze sowich kos , by kupić konta i to testować.

Jeżeli grasz na niewykrywalnym to na tych trybach możesz strzelać przez ściany i nic nie dostaniesz, nawet jak Cię zreportują, reporty liczą się tylko na TURNIEJOWYM gdzie tylko "doświadczeni" i znający się na tej grze to wiedzą.

Jeżeli cheat jest wykrywalny to dostaniesz VAC, tylko to możesz dostać, ew. kicka z gry od gry za cheaty, wtedy trzeba szukać nowego serva :v

Jeśli się kolego nie znasz to się nie wypowiadaj proste..

Opublikowano

Bezsensowne nabijanie postów, VACa można na dostać na każdym serwerze zabezpieczonym systemem VAC, tak było jest i będzie, czyli jak masz listę serwerów to z taką tarczą.

Opublikowano

Granie na Cheatach w csgo , wszędzie kończy się banem , czy na botach , czy na serwerach . Wiem bo sprzedałem jedną ze sowich kos , by kupić konta i to testować.

Jeśli się kolego nie znasz to się nie wypowiadaj proste..

Haha człowieku xD

Unskillu idź stąd.

Na paru kontach na interwebz grałem na DM na samym aimie, mialem 400 zabić na ileś tam dedów, bo w plecy zabijali.

Nie dostalem ani razu bana a robilem tak na wielu kontach, z resztą przeczytaj sobie na innych forach, że tak można.

Błagam, gram w cs od bety, znam wszystko o tej grze, sam zmarnowałem +/- 20 kont które są zbanowane.

Graj w pięciu DM, jezeli bedzie vote kick to twoje ziomki dają f2 i jedziesz dalej, proste.

Każdy cheater Ci powiem, że tak jest, tylko na turniejowym jest vac/ow, na dm/demolka itp tylko vac.

Bezsensowne nabijanie postów, VACa można na dostać na każdym serwerze zabezpieczonym systemem VAC, tak było jest i będzie, czyli jak masz listę serwerów to z taką tarczą.

Jaki ty głupi, boże, redaktor cs i takiego czegoś nie wie?

Nie rozumiesz, że jak masz UD cheata to nawet server z zab. vac Ci nic nie zrobi? Zastanawiam się kto wziął takich ludzi do modów/redaktorów skoro takiego czegoś nie wiedzą, że jak cheat jest UD to na dm nie dostaniesz bana, chyba, że będzie detected.

Jeżeli myslisz, ze nabijam sobie posty to jesteś w błędzie bo sram na te posty jak na takich ludzi(już nie powiem na kogo, żeby nie było :)) co się odzywają nie mając zielonego pojęcia o co chodzi.

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

Haha człowieku xD

Unskillu idź stąd.

Na paru kontach na interwebz grałem na DM na samym aimie, mialem 400 zabić na ileś tam dedów, bo w plecy zabijali.

Nie dostalem ani razu bana a robilem tak na wielu kontach, z resztą przeczytaj sobie na innych forach, że tak można.

Błagam, gram w cs od bety, znam wszystko o tej grze, sam zmarnowałem +/- 20 kont które są zbanowane.

Graj w pięciu DM, jezeli bedzie vote kick to twoje ziomki dają f2 i jedziesz dalej, proste.

Każdy cheater Ci powiem, że tak jest, tylko na turniejowym jest vac/ow, na dm/demolka itp tylko vac.

Jaki ty głupi, boże, redaktor cs i takiego czegoś nie wie?

Nie rozumiesz, że jak masz UD cheata to nawet server z zab. vac Ci nic nie zrobi? Zastanawiam się kto wziął takich ludzi do modów/redaktorów skoro takiego czegoś nie wiedzą, że jak cheat jest UD to na dm nie dostaniesz bana, chyba, że będzie detected.

To , że napisałeś sobie , że grasz ob bety csgo o niczym nie świadczy ... kolejny cwaniak którym się tylko tym tłumaczy , skoro grasz od bety csgo powinieneś wiedzieć , ze system wykrywania cheatów oraz banowania graczy za pomocą fal jest tak zjebany , że bana dostaję się po miesiącu bana .. Sam osobiście dostałem bana dopiero po 6 miechach cheatowania ...

Opublikowano

To , że napisałeś sobie , że grasz ob bety csgo o niczym nie świadczy ... kolejny cwaniak którym się tylko tym tłumaczy , skoro grasz od bety csgo powinieneś wiedzieć , ze system wykrywania cheatów oraz banowania graczy za pomocą fal jest tak zjebany , że bana dostaję się po miesiącu bana .. Sam osobiście dostałem bana dopiero po 6 miechach cheatowania ...

To fajnie, bo mam konta gdzie cheatowałem w lutym tego roku a bana nie mam do teraz h3h3h, i co teraz?

Człowieku, nie pisz, błagam. Z resztą jak jedziesz na publikach to się nie dziwie, skoro szkoda Ci pieniędzy na cheaty bo fajki są ważniejsze bo koledzy się będą śmiali, że przestałeś palić xD

Na interwebz grałem na dm na aim i nic nie było, dopiero na turniejowce jak na ow wpadłem.

także go to school l2p ziomek.

@ top

Na takich trybach nie dostaniesz nic, chyba, że grasz na publikach które są niewykrywalne.

Pamiętaj, że cheat który został wydany np. dzisiaj możesz grać na nim max 2 dni, nawet rage. Po dwóch dniach przeważnie są detected.

Look spoiler kids.

Nie odzywam się już tutaj bo y3bie beką, zwłaszcza z Redaktora xD Hobby alkohol, wszystko jasne, z resztą nie ważne, powodzenia ziomki, potem nie płaczcie, że chcecie pomocy i co mam zrobić bo jest tak i tak.. :)

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

To fajnie, bo mam konta gdzie cheatowałem w lutym tego roku a bana nie mam do teraz h3h3h, i co teraz?

Człowieku, nie pisz, błagam. Z resztą jak jedziesz na publikach to się nie dziwie, skoro szkoda Ci pieniędzy na cheaty bo fajki są ważniejsze bo koledzy się będą śmiali, że przestałeś palić xD

Na interwebz grałem na dm na aim i nic nie było, dopiero na turniejowce jak na ow wpadłem.

także go to school l2p ziomek.

@ top

Na takich trybach nie dostaniesz nic, chyba, że grasz na publikach które są niewykrywalne.

Pamiętaj, że cheat który został wydany np. dzisiaj możesz grać na nim max 2 dni, nawet rage. Po dwóch dniach przeważnie są detected.

Nie odzywam się już tutaj bo y3bie beką, zwłaszcza z Redaktora xD Hobby alkohol, wszystko jasne, z resztą nie ważne, powodzenia ziomki, potem nie płaczcie, że chcecie pomocy i co mam zrobić bo jest tak i tak.. :)

...kolejny toxic  internecie , wiesz nie jestem tak głupi jak ty by kupować jakieś konta za prawdzie pieniądze ... jak byś umiał czytać to "... sprzedałem jedną ze swoich kont by to testować " - którą zresztą wygrałem na lounge ,po za tym widzę 2200 postów , tyle ONLINE , ojojoj ktoś tu chyba nie ma życia .. Boże dlaczego stworzyłeś internet .. Teraz co drugi gimbus jest gruby i gra w gry 24/7. Aha i nie wypowiadaj się na temat czyjegoś życia szczeniaku , jeśli o nim nic nie wiesz , ciekawe po czym wnioskujesz , że niby palę fajki .. 

Opublikowano

mój kolega dostał ow na uproszczonym na rozgrzewce. xD

@PaTrOL *DG* podeśle ci ssa zaraz

http://scr.hu/306o/01g6q

tylko taki ss mam, musisz mi uwierzyć na słowo, że to był uproszczony.

koniec rozgrzewki a go wywaliło.

gram na rozdziałce 4:3 800x600 więc tylko taki screen mogłem zrobić.

znalazłem na steamie jednak na steamie: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/395551484001947086/1C1AD8EC6AA1B27B1EAF4FE0F1569BE073BBE8AA/

na górze masz 4v6 graczy więc to nie jest turniejowy.

Opublikowano

@Lord Kapucyn

To jest nie możliwe, pewnie dostał vac albo nie rozróżnia ow od vac. Albo jest też taka opcja, że spalił się na turniejowym, wbil po nim na uprouproszczonym i dostał ow ale z tego turnieja, kd razu się nie dostaje tylko po jakimś czasie, pewnie tak dostał.

@ antywarn

Nie ma opcji, na Un*tyhack było nawet napisane i są filmiki jak goście na dm rage robią i bana nie mają.

@ down

Człowieku nie wiem po co nabijasz posty skoro one szczęścia nie dają.

Gadaj dalej głupoty.

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

100% INFO

Na moim koncie ktore mialo byc smurfem przed wbiciem 3 poziomu dalem konto koledze,zeby mi wbil troszke pkt. Gral na czitach.

Na uproszczonym wszystkich kasowal. Kickneli go.

W kolejnym meczu vac/overwatch(nawet nie mialem ochoty sprawdzać. Wiem ,że pisało ,,twoje konto ma permamentny status niezaufanego''

Takze,to ze to nie był ranked to nie znaczy ,że nie można dostać :D

Opublikowano

Panie Modku ^^ Możesz zamknąć temat by uniknąć głupich komentarzy i bezsensownych spin. Dowiedziałem się tego co chciałem :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...