Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam AutoShopa na globala+pytanie.

bajtek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie (tak wiem, że jest w m2bobie ale jest płatny). Najlepiej żeby bot pamiętał ceny. I mam pytanie czy lur mobów który jest wbudowany w m2bob (domyślnie F9) jest wykrywalny w logach? Bądź jakiej podstawie mogę dostać za to bana?

Opublikowano

Tak jak w temacie (tak wiem, że jest w m2bobie ale jest płatny). Najlepiej żeby bot pamiętał ceny. I mam pytanie czy lur mobów który jest wbudowany w m2bob (domyślnie F9) jest wykrywalny w logach? Bądź jakiej podstawie mogę dostać za to bana?

autoshop tylko w m2bobie.pamięta ceny mod.w Logach zawsze będę.Nawet tam pisze jak odpalasz m2boba czy moda.Tylko chodzi o to,ze poki nikt cie nie zgłosi to nie sprawdzą twych logow.Bo na ogol za dzuo by mieli teggo by tak kolejno sprawdzić.A jak dobre mają zabezpieczenia to jak ktos expi powyzej 5.6 h bez przerwy to idzie ban z automatu

/niereg. sygna

Opublikowano

ban z automatu za expienie 5/6 h idiotyzm .. 

Dziwne mam odpalonego fishbota od rana do wieczora na dwóch kontach i od tygodnia tylko dwa razy gm wieczorem napisał do mnie.(sprawdzał czy jestem). Nie istnieje chociaż jakiś kliker który by wystawiał przedmioty? 

Opublikowano

Dziwne mam odpalonego fishbota od rana do wieczora na dwóch kontach i od tygodnia tylko dwa razy gm wieczorem napisał do mnie.(sprawdzał czy jestem). Nie istnieje chociaż jakiś kliker który by wystawiał przedmioty? 

Patny m2bob ma.Wiadomo co jest platne,to wiekszy nacisk ma zeby byl najlepszy,aby ludzie wykupywali.

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...