Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działanie dwóch pluginów: Essentials i SignShop.

Rafix1423

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem mam na serwerze 2 pluginy signshop i essentials i w essentials odblokowałem opcje żeby można było robić tabliczki sell i buy i nie trzeba stawiać żadnych skrzynek jak jak w signshop ale signhopa potrzebuje bo mam takie itemy enchantowane do sprzedawania więc moje pytanie czy da się zrobić że w raz używam essentials a raz signshopa ?

Opublikowano

Zapewne się da bo sam u siebie używam essentialsa i innego pluginu - mianowicie ChestShopa

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Oczywiscie da się tak zrobić, lecz to jest bezsensowne, ponieważ enchantowanie itemów możesz zrobić w essentials bez skrzynki oraz itemy sprzedawać bez skrzynki sposobem admin shop

Pomogłem? Kliknij lubię to!TDepLbR.gif

Opublikowano

Oczywiscie da się tak zrobić, lecz to jest bezsensowne, ponieważ enchantowanie itemów możesz zrobić w essentials bez skrzynki oraz itemy sprzedawać bez skrzynki sposobem admin shop

a powiesz mi jak ??

Opublikowano

Nie lepiej zrobić wszystko w 1 pluginie? Niż bawić się w 10 pluginów

ale ja chcem sprzedawać enchantowane itemy które odblokowałem w essentials np kilof wydajnosc  10 w essentials tego nie da sie sprzedawac ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...