Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Ładowanie Mapek i CS:GO

TheDanek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Problem jest prosty. Opisze go w ten sposób: włączam CS:GO, sama gra włącza się z 1.5 minuty, następnie chcę włączyć mecz turniejowy i co? Mapa ładuje się wystarczająco tyle, że nie dołączam do gry i dostaje bana na kolejne 7 dni! Poprzednio było o tyle git, że mapki ładowały się max 1 minute. Przy ładowaniu map gra "ścina się" normalna ścinka... Chodzi mi bardziej o naprawę tego czasu dołączania do trybu Turniejowego...

FPS:

Główne menu --> 90 - 100FPS

Uproszczony --> 15 - 20FPS

Turniejowy --> 30 - 50FPS

Komputer:

Procesor: AMD E1-6010 APU with AMD Radeon R2

Graphics 1.35 GHz

Zainstalowana pamięć 2,00 GB (dostępne 1,71 GB)

(RAM):

Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny, procesor x64

Proszę by wypowiedział się tu ktoś o "wyższej sferze rozumu", bo zaraz dzieci zaczną pisać kup nowego kompa i tego typu hejty. Jest to laptop kupowany na krótki okres, ponieważ stary mi się zniszczył. 

P.S -> Defragmentowany był dysk z CS:GO (Dysk: C)

Opublikowano

2 GB RAM, procek z integra... Mój telefon jest wydajniejszy. Naprawdę, wymagania się zwiększają z każda aktualizacją, więc wydajność idzie w dół. Pomóc może komenda cl_forcepreload 1, w opcjach uruchamiania -high i OFC ustawienia na low + config FPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...