Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Rivalem :[

okrutnik15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zadać następujące pytanie. Posiadam mysz Steelseries Rival i mam następujący problem. Podczas strzelania z GLOCK'a , USP-s, M4a1-S,Famasa podczas dużej ilości kliknięć np czy pestkowaniu z tych właśnie broni zaczyan coś szwankować np w glocku i famasie zaczyna się sam włączać i wyłączać tryb serii , a w m4a1s i usp-s zaczyna się ściągać tłumik, to troszeczkę mnie ogranicza, bo ciężko wykluczyć te bronie z mojej gry ... Wygląda to tak jakby był włączony jakiś"Mod" że przy dużej ilośći kliknieć "Lewym przyciskiem myszy" działa to jak 1 kliknięcie "prawego przycisku myszy" mam następującą prośbę... Czy ktoś miał podobny problem , lub wie jak go rozwiązać ?

Opublikowano

Sprawdź czy przyciski się nie klinują o siebie lub unbind "prawy przycisk myszki" (zapomniałem nazwy) w ostateczności. W rivalu dobrze sprawdzić czy nic w środku nie lata i czy przyciski się nie ocierają

Opublikowano

Tylko występuje taki problem tylko w grze ... :( na pulpicie np jak klikne tak szybko kilkanaście razy nic się nie dzieje (nie ma efektu prawego przycisku myszy )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...