Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ganting gra via WWW typ mmorpg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może napisz to białą czcionką, ok?

Grę pokazuje teraz 

Ale ty nie pokazałeś nam żadnej gry, tylko napisałeś co w ilu procentach masz skończone. Czemu napisałeś ten temat teraz, a nie dopiero jak będziesz miał jakieś screeny, wersję do testowania, itd.?

gamedevmania.com

Opublikowano

czekamy na pierwsze SS/filmiki z gry :D

podaj gg w pierwszym poście lub inną formę kontaktu, może się przydać potencjalnym osobom, które będą chciały pomóc :D

Opublikowano

Ehh, po co zakładacie takie tematy, każdy sobie może napisać "zrobiłem silnik i ukończyłem walkę w 45%", jaki sens ma taki temat? Powstaje mnóstwo takich, które upadają po miesiącu lub 'autor' zapomina o swoim wątku. Wróć jak gra będzie ukończona, chociaż w 80% i będziesz w stanie coś pokazać oprócz samego opisu ile czego ukończyłeś.

Pozdrawiam.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To w ilu procentach jest zrobiona , 30 czy 60? Bo chyba sam nie wiesz.

60 %

Grę pokazuje teraz dlatego że po co mam pokazywać jak gra jest zrobiona w 30% to bez sensu. 

Jak tak masz prezentować grę to nawet jak będzie zrobiona w 99 % to będzie bez sensu ;)

Czekam na ss lub jakieś konkretne informacje na temat gry .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...