Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy serwerze (SRC)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem ponieważ pobrałem sobie clienta od lajka 40k i zmieniłem normalnie ip w rootach okej zapakowałem client normalnie działa podmieniłem też game i db w ftp zrobiłem reboot i po odpaleniu serwera wyskakuje mi coś takiego

Co mam zrobić ? aby to naprawić ?

Opublikowano

Cześć mam taki problem ponieważ pobrałem sobie clienta od lajka 40k i zmieniłem normalnie ip w rootach okej zapakowałem client normalnie działa podmieniłem też game i db w ftp zrobiłem reboot i po odpaleniu serwera wyskakuje mi coś takiego

Co mam zrobić ? aby to naprawić ?

Co masz zrobić? poniżej opiszę..

Daj syser z channeli, oraz db

E tam, to wina pewnie tego co opiszę poniżej.

Zatem tak, autorze tematu czy w folderze db znajduje się 5 plików txt? jak nie to polecam pobrać sobie pliczki terenzo i wypakować.

No nic, serwer zadziała.

Co do chmodów do msyql, użyj proszę tych:

chown -R mysql /var/db/mysql/
chgrp -R mysql /var/db/mysql/

I jak będziesz wypakowywać mysql inne niż masz swoje albo nwm coś podmieniać, masz używać tych chmodów a o chmodach 777 zapomnij na mysql.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Co masz zrobić? poniżej opiszę..

E tam, to wina pewnie tego co opiszę poniżej.

Zatem tak, autorze tematu czy w folderze db znajduje się 5 plików txt? jak nie to polecam pobrać sobie pliczki terenzo i wypakować.

No nic, serwer zadziała.

Co do chmodów do msyql, użyj proszę tych:

chown -R mysql /var/db/mysql/
chgrp -R mysql /var/db/mysql/

I jak będziesz wypakowywać mysql inne niż masz swoje albo nwm coś podmieniać, masz używać tych chmodów a o chmodach 777 zapomnij na mysql.

Pozdrawiam.

Dzięki teraz juz się odpala normalnie tylko powiedz mi tak bo mam tego clienta od lajka 40k i zminiłem ip w rootach i git gdy wpisze złe passy to pisze mi ze zła nazwa ....

a gdy wpisze dobre to nie wiem co pisze ale słychac ten dzwięc z tego jak wpisze dobre passy bo on ma tak ze ma ten sam tekst np jak jest błąd podczas ...

Jak to mam naprawić

Opublikowano

hmm u Lajka to chyba w locale będzie

locale_game_interface chyba

Opublikowano

Dzięki teraz juz się odpala normalnie tylko powiedz mi tak bo mam tego clienta od lajka 40k i zminiłem ip w rootach i git gdy wpisze złe passy to pisze mi ze zła nazwa ....

a gdy wpisze dobre to nie wiem co pisze ale słychac ten dzwięc z tego jak wpisze dobre passy bo on ma tak ze ma ten sam tekst np jak jest błąd podczas ...

Jak to mam naprawić

Zmień klienta, dobrze Ci zrobi, nie używaj syfnego klienta.

Ja poleciłbym Ci klient by ytek.

Pozdrawiam. 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...