Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra po przerwie?

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym znowu popykać w lola. Takie moje parę pytań. Kiedy reset dywizji i czy opłaca sie grać jeszcze rankedy bo zanim do starej formy wrócę to trochę minie. I w sumie to tyle xD. Jeszcze jakby ktoś mógł aktualną metę podrzucić i mniej więcej co się zmieniło przez ten czas ( nie grałem jakieś pół roku może dłużej ).

759081466790725720585.png

Opublikowano

Reset dywizji będzie prawdopodobnie w styczniu.

Jeżeli czujesz się na siłach to warto grać rankedy, bo w ten sposób możesz podnieść sobie mmr'y na start w sezonie 6.

i mniej więcej co się zmieniło przez ten czas ( nie grałem jakieś pół roku może dłużej ).

A pamiętasz przynajmniej +/- przy którym patchu skończyłeś grę? Bo tak to trochę wróżenie z fusów ;f

giphy.gif

Opublikowano

Reset dywizji będzie prawdopodobnie w styczniu.

Jeżeli czujesz się na siłach to warto grać rankedy, bo w ten sposób możesz podnieść sobie mmr'y na start w sezonie 6.

A pamiętasz przynajmniej +/- przy którym patchu skończyłeś grę? Bo tak to trochę wróżenie z fusów ;f

Szczerze to nawet nie pamiętam. Gdzieś tak chwilę przed pojawienie się Eko w grze przestałem grać

759081466790725720585.png

Opublikowano

Witam. Chciałbym znowu popykać w lola. Takie moje parę pytań. Kiedy reset dywizji i czy opłaca sie grać jeszcze rankedy bo zanim do starej formy wrócę to trochę minie. I w sumie to tyle xD. Jeszcze jakby ktoś mógł aktualną metę podrzucić i mniej więcej co się zmieniło przez ten czas ( nie grałem jakieś pół roku może dłużej ).

Graj rankedy żeby przyzwyczaić się do nowego sezonu. Reset dywizji gdzieś w styczniu. 

Broken picki : Mundo, soraka, jax, irelia, xin, yi, kindred, vayne, yasuo, tahm, (swain polecam), 

Opublikowano

Szczerze to nawet nie pamiętam. Gdzieś tak chwilę przed pojawienie się Eko w grze przestałem grać

Przede wszystkim ogarnij sobie  jak działają i jakie statystyki dodają nowe masteriesy + nowe przedmioty, zmiany w starych inne ceny etc.

Został też dodany w jungli nowy stworek - Rift herald (Działa na podobnej zasadzie do baron buffa, tylko dla jednej osoby).

giphy.gif

Opublikowano

Reset dywizji będzie jakoś na początku/w połowie stycznia.

Tutaj kilka postaci na każdą linie, które IMO są bardzo silne (kolejność losowa):

Top: Garen, Irelia, Tahm Kench, Dr Mundo

Jungle: Xin, Jax, Tahm Kench, Kindred, może nawet Amumu

Mid: Yasuo, Lux, Annie, Ahri, Zed po buffach może wróci do gry

AD Carry: Graves, Lucian, Jinx, Tristana

Support: Nautilius, Tahm Kench, Janna, Blitzcrank, Thresh

Opublikowano

Lol to gówno

Straciła ta gra w oczach wielu, zmiany jakie zaszły posysają każdemu nygerowi

Opublikowano

Jak na razie skoro wracasz po przerwie to graj normale, żeby przyzwyczaić się do wszelakich "nowości", które zostały wprowadzone. Gdy juz ogarniesz co, gdzie i po co to możesz startować z rankedami, o ile będziesz chciał. 

Reset dywizji będzie w styczniu zapewne.

Co do postaci to spójrz na post @Mistrzu.

Do adc dodałabym jeszcze Miss Fortune, a do supportów Brauma :)

­

Opublikowano

Ja również zacząłem grać po ponad rocznej przerwie w lola i bardzo mocno odczuwam zmiany, przede wszystkim nowy wygląd mapy. Jeśli chodzi o grę, to powinieneś sobie poczytać na jakiejś wikipedii lola o nowych przedmiotach i oczywiście tutaj na MPC o aktualnej mecie.

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

jeśli mógłbym dołączyć sie do pytania, ja też teraz wróciłem do lola, przed odejściem miałem chyba smurfa ok. 20 lv, i tu nachodzi pytanie, czy powinienem zaczynać od nowa z nowym kontem czy kontynuować tam? dodam tylko że z formy bardzo spadłem, a nie chce poszczególnie psuć ludziom gry na podobnych levelach.

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...