Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest za bug?

Eumenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie jousta, Merc wykurwił mi 3 i się stało coś takiego:

x8x2fl.jpg

BYŁEM JEBANYM SAMOLOTEM. Przestałem nim być dopiero jak mnie zabił, a przed tym nie moglem się ruszyc, nie moglem nic zrobic, tylko lecialem w górę. Czy ktoś mogłby mi wytłumaczyć co tutaj się dokładnie stało?

asdf1234

Opublikowano

Aha.... Pierwszy raz o takimś czymś słyszę... Zebrałem większe informacje na ten temat : na rosyjskim forum o smite, mówią że jest to błąd spowodowany starą aktualizacją do grafiki i/lub stary direct. Polecam i to i to zaktualizować.

Podobny obraz

Opublikowano

Jest to zapewne bug mapy, zgłoś to supportowi, wyślij screenshota i opisz tą sytuację, a support najprawdopodobniej rozwiąże problem w następnym patchu.

Opublikowano

Aha.... Pierwszy raz o takimś czymś słyszę... Zebrałem większe informacje na ten temat : na rosyjskim forum o smite, mówią że jest to błąd spowodowany starą aktualizacją do grafiki i/lub stary direct. Polecam i to i to zaktualizować.

tak zrobie, szefie

Jest to zapewne bug mapy, zgłoś to supportowi, wyślij screenshota i opisz tą sytuację, a support najprawdopodobniej rozwiąże problem w następnym patchu.

i tak też zrobie

asdf1234

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...