Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aim bot do cs:go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym napisać aima do csa. Z tego co wyczytałem to najpierw trzeba wybrać jakiś język w tym przypadku upatrzyłem sobie C++. Korzystam aktualnie z tego poradnika https://www.youtube.com/watchv=y6GOYVTVvqo&list=PLOYHgt8dIdoxx0Y5wzs7CFpmBzb40PaDo&index=4ponieważ na dany moment z wszystkiego co udało mi się znaleźć wydaje mi się najbardziej przejrzysty ;D ale przechodząc do sedna sprawy chciałbym was zapytać czy po nauczeniu się tej podstawki będę mógł się zabrać za pisanie takiego cheata? Jeżeli będzie ktoś chętny to czy mógłby mi napisać dlaczego nie uważa tego za dobry pomysł i naprowadził na dobrą drogę. Oczywiście nie wyobrażam sobie, że stworzę cheata w tydzień, tylko czytając różne poradnik gdzie piszą ludzie o wyciąganiu off setów z gier i podobnych nie mówiących mi niczego pojęciach ciężko mi się odnaleźć za co się chwycić ;D (Jeżeli chodzi o znajomość angielskiego to określiłbym na średnim poziomie, aktualnie 3 liceum mat/fiz).

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBleJD128

Próbować szukać jakichś struktur danych w pamięci gry/przydatnych funkcji żeby zrozumieć jak coś działa, to że skopiujesz sobie jakiś offset z dumpera będzie fajne przez chwile, ale gdy będziesz chciał się pobawić w grze w których takowych nie ma, to raczej szybko skończy się twoja zabawa jeśli nie będziesz wiedział jak znaleźć choćby podstawowe rzeczy.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Właśnie o to mi głównie chodzi że nie chce pod żadnym warunkiem spisać od kogoś gotowego aima tylko samemu dojść do wszystkiego ;D dzięki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...