Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error Code = 196624 - Logowanie z Serwerem.

-Hoster-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam,

Mam problem z CA od rana. Wyskakuje mi błąd taki jak na Zrzucie poniżej. Wiecie o co chodzi, macie Ktoś z Was taki problem? Zaznaczam, że pobrałem już nową instalkę, oraz zainstalowałem ją.

1.jpg

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Odrazu po odpaleniu i wyświetleniu Serwerów, ale chciałbym dodać, że na inne konto loguje się normalnie. Może trzeba usunąć jakieś pliki czy coś z CA dotyczące tego konta? CA reinstalowałem i nic to nie dało, czyściłem również CCleaner i tak samo lipa. Napisałem tydzień temu do Supportu, ale widzę że nie spieszy im się zbytnio na odpowiedź.

╮(︿)╭

Opublikowano

a wejdz na stronę combata zaloguj się i zobacz na profil konta,moż eono ma bana,powinno active pisac jeśli działa normalnie

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Już wchodziłem i logowałem się, jest napisane "ACTIVE", więc bana nie ma, a po drugie za co:) nigdy nie używałem żadnych cheatów/modów oraz nie próbowałem jakichkolwiek szybkich sposobów na zdobywanie expa na tym koncie.

╮(︿)╭

Opublikowano

jak jedno działa a drugie nie to nie jest wina komputera ani internetu,odpal najlepiej  u kolegi to konto i zobacz co się okaże 

Opublikowano

Instaluje na nowo system, sprawdzę czy zadziała.

╮(︿)╭

Opublikowano

ja myślę że to nie wina sprzętu tylko konta,chyba że jakiś folder się zpeuł/zbugował i został w windows nawet jak odinstalowujesz combata,ale to by dziwne było :P

Opublikowano

Wgrałem czysty i świeży system na pusty dysk, niestety Konto nadal nie działa, czyli błąd leży po ich stronie. Zauważyłem, że nie tylko ja mam taki problem. Na Forum CA już pisali, a moderator zgłosił to do naprawy przez nexona. Szkoda, że to już trwa 3 tygodnie...

╮(︿)╭

Opublikowano

Hehehe no trzeba zrobić, bo nie ma co robić :) Myślałem, że już mam po koncie, a to nie tylko ja mam taki problem. Dzięki za pomoc, już wszystko wiadomo i pozostało tylko czekać :D

╮(︿)╭

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...