Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da sie przeniesc GTA V z RGSC na Steam?

haker2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z GTA V. Posiadam aktualną wersję na GTA V ściągnietą przez Social Club, straciłem konto ale kupiłem grę na steamie, z racji Black Friday. Czy mogę jakoś przenieść czy coś ściągnietą gre, tak, żeby steam odczytał ją jako aktualną itd. Posiadam wolne łącze i nie uśmiecha mi się znów sciągać 60GB.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Pobierz pare MB gry ze Steam i skopiuj zawartosc juz sciagnietej do nowego folderu z gra. Watpie, zeby zadzialalo, ale to chyba jedyne mozliwe rozwiazanie.

Opublikowano

Pobierz pare MB gry ze Steam i skopiuj zawartosc juz sciagnietej do nowego folderu z gra. Watpie, zeby zadzialalo, ale to chyba jedyne mozliwe rozwiazanie.

Sprobuje, ale pare MB sie sciagnelo i nie ma folderu GTA tam gdzie są gry :v

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Sprobuje, ale pare MB sie sciagnelo i nie ma folderu GTA tam gdzie są gry :v

­Kliknij prawym przyciskiem na pozycje w bibliotece, utworz skrot. Przejdz do lokalizacji tego skrotu, kliknij na niego PPM, przejdz do wlasciwosci i tam powinna znajdowac sie lokalizacja gry.

Opublikowano

­Kliknij prawym przyciskiem na pozycje w bibliotece, utworz skrot. Przejdz do lokalizacji tego skrotu, kliknij na niego PPM, przejdz do wlasciwosci i tam powinna znajdowac sie lokalizacja gry.

Zapisuje się skrót URL który jest po prostu komendą runsteamid : ....

SNq6Ku7.png

Opublikowano

­@"haker2002" w takim razie musisz pobrac jeszcze wiecej. Sprawdzaj co klika minut czy juz utworzyl sie folder z gra, jesli tak to usun pliki, ktore sie tam znajduja i skopiuj te z poprzedniego folderu. Nic innego nie mozemy zrobic. ;)

Opublikowano

­@"haker2002" w takim razie musisz pobrac jeszcze wiecej. Sprawdzaj co klika minut czy juz utworzyl sie folder z gra, jesli tak to usun pliki, ktore sie tam znajduja i skopiuj te z poprzedniego folderu. Nic innego nie mozemy zrobic. ;)

Zauwazylem, że gry których pobieranie trwa ściągają się w steamapps-downloading-(dziwne cyfry)

SNq6Ku7.png

Opublikowano

­

Zauwazylem, że gry których pobieranie trwa ściągają się w steamapps-downloading-(dziwne cyfry)

To zle, chyba bedziesz zmuszony pobrac cala gre. Nie mam jak tego sprawdzic, ale wydaje mi sie, ze wersja na steam ma pare dodatkowych plikow. Jesli nawet zadziala to gra nie bedzie az tak stabilna. Na Twoim miejscu zostawilbym wlaczony komputer i na spokojnie pobral gre od nowa. Jesli masz jakiegos znajomego, ktory posiada szybki internet to mozesz przeciez pobrac gre u niego. ;)

Opublikowano

­

To zle, chyba bedziesz zmuszony pobrac cala gre. Nie mam jak tego sprawdzic, ale wydaje mi sie, ze wersja na steam ma pare dodatkowych plikow. Jesli nawet zadziala to gra nie bedzie az tak stabilna. Na Twoim miejscu zostawilbym wlaczony komputer i na spokojnie pobral gre od nowa. Jesli masz jakiegos znajomego, ktory posiada szybki internet to mozesz przeciez pobrac gre u niego. ;)

Zasysam u siebie. Widzimy sie w GTA w niedziele wieczorem  xD

SNq6Ku7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...