Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot się wyłącza

kuubek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu... ten bot zaczyna mnie dobijać... ciągle jakieś błędy... ale do rzeczy Mam kolejny problem bo zdarza sie, że wyłącza mi sie cały AGBot i to tak po prostu... czasem, także wyłącza się silk ale to rzadzie W każdm razie niemoge go zostawic na godzine bo mi sie wylaczy ( to sie zdarza coraz częściej) Jak coś to usunęłem plik "SilkErrSender"... czy to może być dlatego ? (usunełem bo wyskakiwało mi dziwne DC) w każdym razie prooosze o pomoc:)

gaaaara2pk5.png

WYSYLAM ZAPROSZENIA NA LOCKERZ !! CHETNI - PISAC PW  !! :)

Opublikowano

po pierwsze powinienes dostac warna za 2 tematy. po drugie agbot jest darmowy wiec nie oczekuj ze bedzie tak dobry jak t/isro bot. ma duzo bledow

Opublikowano

Dobra... niepisz tylko po to, żeby sobie nabić posta, bo wiem, że zrobilem 2 tematy

I jak niewiesz nic na ten temat to sie nie wypowiadaj- chcesz se nabic posta to wejdź w "Pogaduszki"

gaaaara2pk5.png

Opublikowano

Reinstal silka jak to Ci nic nieda to weź instalek silka od kogoś co mu się silk nie wyłancza. Jak dalej będzie Ci się silk sam wyłanczał ( znikał ) to reinstal wina mi to pomagało. Co do agiebota że się sam wyłanczał to niebardzo czaje co i jak. (za błędy sorki jestem wstawiony).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nooo....prossze o odpowiedz...teraz uzywam Srproxy i sie bot niewylacza...tylko po ok 2-5 godzinach silk:/

gaaaara2pk5.png

Opublikowano
a mi znow sie wylacza jak dam stop bot i bije recznie

Jest to bugg jak dajesz stop bot i bijesz przez dłuższy czas ręcznie to agbot sam sie wylancza.

83416dfa001f9912.jpg
Weteran
Opublikowano

Próbowałem ze wszystkimi sterownikami... hmmm... boci normalnie tylko przy repocie się wyłącza... Sprawdzę z rozdzielczością.. ustawie na 1024x768

...

Opublikowano

Jutro dam odpowiedź, bo zostawilem na sporo czasu ale siora wylaczyla :/

Nadal sie wylacza...moze ktos cos jeszcze wie na ten temat ?

@Rosire

A moze trzeba ten plik trzeba wkleic do silka czy jak ??

gaaaara2pk5.png

• Dodaj nową pozycję...