Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping w grze/niski na speedtescie...

robciu45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z cs'em. Otóż od jakiegoś tygodnia zaczął podnosić mi się ping. Wcześniej miałem go 60, teraz jest zmienny od 90 nawet do 200. Przy takim pingu nie da sie grac. Mam internet przez kabel. Na speedtescie ping wynosi 28. Probowałem wielu sposobów z różnych forów, ale nie pomagają :c

HELP!

Opublikowano

Spróbuj zmienić priorytet w menadżerze zadań procesu z cs'em

Ewentualnie możesz się pobawić komendami

rate (25000, 80000, 128000)

cl_cmdrate 30

Daj znać jak zrobisz powyższe

image.png 

Opublikowano

Otwórz konsole jako administrator i wpisz to co w cudzysłowie 
"tracert mpcforum.pl" zrób screena i go wstaw tutaj ;p

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Czy bezskuteczne? Nie powiedziałbym. Widać, że miałeś skoki pingu do prawie 500 ms. Możliwe, że są momenty, w których takie skoki występują częściej ze względu na obciążenie łącza lub problemy u Twojego dostawcy internetu.

Opublikowano

Ja mam internet z Orange, zawsze wieczorem jak gram mam loss 10% na serverach Valve, na publicznych wszystko w porządku. Grałem po południu 3 gierki to wszystko cacy, a teraz nie da się grać...

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...