Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Christmas Weapon Set

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne co tu wygląda w miarę to wachlarz, imo bronie powinny być masywne/potężne, a nie wyglądać jak broń na 5 level, nie wyobrażam sobie sury z takim szponem.

Opublikowano

Jedyne co tu wygląda w miarę to wachlarz, imo bronie powinny być masywne/potężne, a nie wyglądać jak broń na 5 level, nie wyobrażam sobie sury z takim szponem.

To co zaznaczyłem na czerwono jest po prostu śmieszne, jeżeli dla ciebie nie odpowiadają te bronie to przykro mi ale chyba tylko tobie, ja np nie lubię gdy zakładam broń a ona jest 50 razy większa od mojej postaci lub ją w połowie zasłania, chyba nikt tego nie lubi chociaż wypowiadać się za innych nie będę. To jest metin2 a nie czasy średniowiecza gdzie toporek był mocniejszy od byle jakiego miecza, to nie tędy droga kolego. Nie bierz tego jako hejt w twoją stronę lub coś innego.

Bronie oczywiście ładnie się prezentują, na święta i pod choinkę jak znalazł :D

Opublikowano

Ty nie, ale inni tak  :D

nie ma to jak kroić przeciwnika zieleniną (dzwon)

To tylko metin  :D

Bardzo ładne bronie, like leci.

Dzięki xD

To co zaznaczyłem na czerwono jest po prostu śmieszne, jeżeli dla ciebie nie odpowiadają te bronie to przykro mi ale chyba tylko tobie, ja np nie lubię gdy zakładam broń a ona jest 50 razy większa od mojej postaci lub ją w połowie zasłania, chyba nikt tego nie lubi chociaż wypowiadać się za innych nie będę. To jest metin2 a nie czasy średniowiecza gdzie toporek był mocniejszy od byle jakiego miecza, to nie tędy droga kolego. Nie bierz tego jako hejt w twoją stronę lub coś innego.

Pewno, że tak. Zresztą to ma raczej posłużyć jako wygląd, a nie jako super ostre ostrze  :lenny:

­

Opublikowano

Dzięki xD

Pewno, że tak. Zresztą to ma raczej posłużyć jako wygląd, a nie jako super ostre ostrze  :lenny:

­

Mogę prosić pod choinkę ? :P

Opublikowano

Bardzo bardzo w c**j ładne, propsuje i wgl, weź kurde stary jakie to jest piękne, rób więcej!

Opublikowano

Bicie się patykiem jest takie z*******e, widać że gówno w papierku Cię zadowoli.

Opublikowano

Bicie się patykiem jest takie z*******e, widać że gówno w papierku Cię zadowoli.

Bicie kwadratowych mobów jakoś nikomu nie przeszkadza, a to tylko "skin" broni, który ma być na event i to na specjalny event  xD

­

Opublikowano

Bardziej się nadaje to jako kostium (skin do broni), być może (jeżeli nasz serwer przyśpieszy z pracami i się wyrobimy do gwiazdki) to wykorzystamy. Lajk.

Opublikowano

Wypad chamie z tematu i się tu nie pokazuj, nie nauczyli cię czytać ze zrozumieniem ? Pisać do takich jak ty grzecznie to jednak za duża dobroć w waszą stronę, czas to chyba zmienić.

Przyjrzałem się lepiej setowi i powiem tylko że sztylecik jest ładny ale jego prostota jest nader brzydka, mógłbyś zastosować jakieś kolce koło ostrza, to tylko moje spostrzeżenia w tym temacie, zrobisz co będziesz chciał ale jednak set robi swoje, bronie przebiły nawet te które zostały przygotowane na PL.

Opublikowano

dzekon serio to ten set jest c*****y ale to moje zdanie ziomek. taki zbyt chudy jedzie bombworkiem troszkie.

czekam na wiecej 

1943571.jpeg

Opublikowano

dzekon serio to ten set jest c*****y ale to moje zdanie ziomek. taki zbyt chudy jedzie bombworkiem troszkie.

czekam na wiecej 

nie tak jak twoje modele  :yay:

Dzieki za opinie  :lenny:

­

Opublikowano

nie tak jak twoje modele  :yay:

Dzieki za opinie  :lenny:

­

akurat ja robie głównie dla jaj po 10 minut bez przykładania się bo mi się nie chce. 

Pokaz ss z gry

1943571.jpeg

Opublikowano

Sety ładnie i przede wszystkim niejednolite, jak niektórych mistrzów sprzedających s**t. :yay:

akurat ja robie głównie dla jaj po 10 minut bez przykładania się bo mi się nie chce. 

Pokaz ss z gry

Ale jajcarz z ciebie, hoho ! Dobre tłumaczenie, gdy robi się chu*owe modele. :ok:

Opublikowano

Sety ładnie i przede wszystkim niejednolite, jak niektórych mistrzów sprzedających s**t. :yay:

Ale jajcarz z ciebie, hoho ! Dobre tłumaczenie, gdy robi się chu*owe modele. :ok:

aż dam Ci lajka 

1943571.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...