Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem projektu Minecraft na serwerze!

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HOSTER - ZOSTANĘ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mogę zahostować, jakiś projekt serwera minecraft, tryb dowolny, jedynym warunkiem jest by był dobrze zrobiony. Przedstawię moją ofertę.

Oferuję:

:::  Serwer na hostingu pukawka/craftserve/enderchest/fiberhost, ewentualnie vps

:::  Zrobienie forum.

::: Własny serwer TeamSpeak.

::: Zrobienie przyzwoitej prezentacji na mpc.

::: Pomoc przy plikach itp.

::: Nie wycofanie się.

::: Zaangażowania.

::: Dostępność: skype, ts3, gg

Oczekuję:

::: Gotowych plików (mapa i pluginy)

::: W pełni zaangażowania się.

:: W miarę dużo czasu.

::: Dojrzałego podejścia.

::: Kultury i szacunku.

::: Zaufania.

::: Wieku 13+

::: Jakiejś rangi.

Jesteś zainteresowany? To pisz na skypa; kamixskate, lub gg: 55808460, a najlepiej to na PW

Przy okazji użyj wzoru:

1. W ilu procentach skończone pliki:

2. Twój wiek:

3. Czy jesteś sam? Przedstaw administracje (jak kogoś masz):

4. Tryb serwera:

Nie odpisuje na: siema, jesteś?

Skorzystaj z wzoru, a jak zainteresuje mnie twoja oferta odpisze. 

Najszybsza odpowiedz przez mpc. (PW)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualne

Opublikowano

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HOSTER - ZOSTANĘ

Mogę zahostować, jakiś projekt serwera minecraft, tryb dowolny, jedynym warunkiem jest by był dobrze zrobiony. Przedstawię moją ofertę.

Oferuję:

:::  Serwer na hostingu pukawka/craftserve/enderchest/fiberhost, ewentualnie vps

:::  Zrobienie forum.

::: Własny serwer TeamSpeak.

::: Zrobienie przyzwoitej prezentacji na mpc.

::: Pomoc przy plikach itp.

::: Nie wycofanie się.

::: Zaangażowania.

::: Dostępność: skype, ts3, gg

Oczekuję:

::: Gotowych plików (mapa i pluginy)

::: W pełni zaangażowania się.

:: W miarę dużo czasu.

::: Dojrzałego podejścia.

::: Kultury i szacunku.

::: Zaufania.

::: Wieku 13+

::: Jakiejś rangi.

Jesteś zainteresowany? To pisz na skypa; kamixskate, lub gg: 55808460, a najlepiej to na PW

Przy okazji użyj wzoru:

1. W ilu procentach skończone pliki:

2. Twój wiek:

3. Czy jesteś sam? Przedstaw administracje (jak kogoś masz):

4. Tryb serwera:

Nie odpisuje na: siema, jesteś?

Skorzystaj z wzoru, a jak zainteresuje mnie twoja oferta odpisze. 

Najszybsza odpowiedz przez mpc. (PW)

Aktualne

Ile tak średnio się czeka na odpowiedź ? :D

EasyHC ? - EasyHardcore

HardPC ? - HardPeaceful

Zróbcie jeszcze MedmiuMedium

i EasyEasy

kur albo serwer jest hardcore albo easy .......

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBiter. Wysłałem kilka dni temu wiadomość, mógłbyś mi odpisać? Ps. Pluginy - 70% :P

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...