Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGO, DirectX, brak dźwięku

BerryRyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem nowy na tym forum i mam nadzieję, że znajdę tu pomoc.

Otóż kupiłem wczoraj Counter'a i oczywiście zainstalowałem. Po kliknięciu 'Play' pojawił mi się komunikat o instalacji Microsoft DirectX (no okej - myślę sobie). Wydawało mi się, że przecież mam go na kompie, ale spoko. Gierka się odpala i... dupa. Nie ma dźwięku. Próbowałem wszystkiego w ustawieniach audio, reinstalowałem grę, a także sprawdzałem spójność plików (jak to mi kumple radzili). Nic nie działa, dźwięku jak nie było tak nie ma. Myślę, że to wina tego DirectX'a, którego niby mam na kompie (no bo się instaluje, HELLO), a jednak go nie ma. Ściągnąć go z internetu też nie mogę, bo coś setup niby instaluje, klikam zakończ i tyle. Nic się nie dzieje. Nie znam się za bardzo na kompach i nie mam pojęcia jak to naprawić. I wybaczcie proszę za chaotyczne pisanie oraz tony błędów, bo takie na pewno są.

Pozdrowionka.

Opublikowano

DirectX masz w karcie graficznej. Aktualizując sterowniki karty graficznej powinno działać( geforce experience lub to do radow). Laptop czy PC? Sprawdz głośność systemu albo mechanicznie jakieś FN+ f3 czy nie masz wyciszone. Może głośność w CS masz małą?

Opublikowano

Mam PC-ta.

Nie, nie mam za cicho CSa. Filmiki na yt czy muzykę słychać. Gry non-steamowe też. Tylko właśnie takiego CSa czy np. Unturned nie słychać. A z tydzień temu hulało świetnie.

Edit: Rozwiązane. To było takie proste,a jednak takie trudne. Wystarczyło wejść w konfigurację głośników i kliknąć napraw, bo był problem i się coś przestawiło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...