Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelanie z broni - najlepsze dostosowanie ustawień

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakie polecacie ustawić najlepsze ustawienia dotyczące czułości myszy i przybliżenia w CS:GO, aby wygodnie strzelało się z broni? Dotychczas testowałem różne czułości i przybliżenia i niestety nie mogę żadnego dostosować. 

Opublikowano

Nikt Ci takiego czegoś nie poda, bo każdy gra inaczej i woli co innego. Jeśli chodzi o czułość to lepiej jednak żeby to było 1,5-3/400 dpi, a zooma możesz zostawić bo to tylko mnożnik. Jak masz problem z tym, to spróbuj zacząć grać na 2/400, chyba najbardziej optymalny sens, ani za wolno ani za szybko.

Opublikowano

Każdy musi znaleźć odpowiednie dla siebie, ale staraj się pograć chwile z jednym i może Ci podpasuje. Ja od siebie polecam od 1,5 - 2 i 400 dpi ofc.

Opublikowano

Jakieś 95% pro plejerów gra na sensie 1.5-4 400dpi.

O czymś to jednak świadczy i ludzie mówiący żeby ustawić obojętnie jakiego sensa byle by było wygodnie po prostu nie mają racji.

Opublikowano

Jakieś 95% pro plejerów gra na sensie 1.5-4 400dpi.

O czymś to jednak świadczy i ludzie mówiący żeby ustawić obojętnie jakiego sensa byle by było wygodnie po prostu nie mają racji.

To niech ustawi sobie sensa takiego jak ma ,,pro plejer'' i się męczy bo nie może niczego wtrafić... 

Ja to robiłem tak, że co pare meczów zmieniałem sensa tzn. zwiększałem o 0.1 aż natrafiłem na ten co mi pasuje :)

.

Opublikowano

To niech ustawi sobie sensa takiego jak ma ,,pro plejer'' i się męczy bo nie może niczego wtrafić... 

Ja to robiłem tak, że co pare meczów zmieniałem sensa tzn. zwiększałem o 0.1 aż natrafiłem na ten co mi pasuje :)

Ale to co podał to jest prawda i to są sensy całkiem optymalne. Ja przykładowo grając długo na 1.7 to jak zmienię nawet na te 2 to nie mogę grać bo jest szybciej. Tak jak pisałem większość osób ogarniętych gra na 1,5-3, nie mówię o gościach co graja na 5/1000, bo to są jakieś same niskie rangi i nic z takim ustawieniem nie ugrasz na wyższym poziomie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...