Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka optyczna czy laserowa

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierz optyczną, niska cena i działa na sporej ilości powierzchni. Za laserową przepłacisz :)

Ps. Patrz może na coś z A4tech :)

banner.jpg

Opublikowano

@supremenoob

Tak, tanie.

Ty chyba mierzysz w Razer gdzie płacisz za marke...

http://allegro.pl/mysz-a4tech-bloody-blazing-a9-gaming-i5801334745.html- to i wiele wiele innych

Napisałem przecież dobre myszki.

Zowie EC, FK, ZA

Logitech G502 G402 

Razer Deathadder

SS Rival, Rival 100

Zamiast tego a4tech można kupic mysz z marketu za 15zł będzie to to samo tylko w innej nie koniecznie lepszej obudowie.

W razerze płacisz za markę? Uważasz że ten bloody i deathadder to te same myszki tylko mają inne logo? :D

Opublikowano

Bez skilla to i myszka za 500zł nie pomoże :)

Polecam A4Tech jak nie chcesz wydawać kilka set złotych na myszkę.

Wiadomo droższe po za marką mają lepsze optyki, inne przyciski, inna wytrzymałość itp.

Co nie zmienia faktu że d;a znacznej większości graczy myszki po 70-150zł są zupełnie wystarczające.

Wiem z praktyki, nie jestem mega graczem ale wbiłem już tego LEM'a (480+ MM Win, i ponad 900h real time, gram dla frajdy nie dla statów)

grając głównie solo na myszce za ~100zł Bloody TL9 i nie narzekam, liczy się skill i przyzwyczajenie do sprzetu.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...