Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie!

Chciałbym stworzyć serwer metin 2 i szukam ludzi do stworzenia timu. Tylko jest jedno ale to nie kolejny 

temat od ziomka, który chce zrobić kolejny super unikatowy serwer mt. To nie bedzie zwykła ekipa kolegów

którzy będą się świetnie bawić. Szukam chorych ludzi o chorych pomysłach (które graniczą z możliwością wykonania 

a brakiem takiej możliwości) potrzebne są też umiejetności.(O! kolejny frajer co szuka frajerów co zrobią wszystko za darmo)

cytując mędrca "Nic bardziej mylnego" sam umiem dużo ale samemu zrobić wszystko? No niestety człowiek orkiestra to nie ja.

Jeśli chodzi o serwer to chce zmienić dużo bo można zmienić dużo tylko chce by serwer przypominał metina. Albo nie chce? 

No właśnie... tak czy siak jeżeli szukasz wyzwania emocji szczęścia i rozpaczy jesteś gotów zostawić krew i pot

na klawiaturze napisz. Jeśli macie jakieś ogólne pytania piszcie tu. Konkrety na pw.

Opublikowano

Napisz może kogo szukasz dokładnie(grafika/mechanika/baletmistrza)? Sam co potrafisz bo "sam umiem dużo" to tak ogólnikowo powiedziane. "timu"? Jakoś obecna forma chyba nikogo nie przekona bo wygląda jak napisane w gimbazie podczas przerwy  na telefonie bo się komuś nudziło. Brak konkretów co i jak. Dla mnie np. "chorą rzeczą" w metinie jest pierdyliard zbroi/broni. Doprecyzuj tę ofertę.

Opublikowano

Szukam kogo sie da, umiem dużo wszystkiego po trochu programowanie nie jest mi obce grafika 2d/3d nie jest dla mnie problemem jaki i linuxa studiowalem (dalej sie ucze), "team'u" nie wiedziałem że to tak boli, gimbaza dawno temu, nie mam zamiaru robić serwera z gotowców (do tego nie trzeba ludzi). Ale chce duzo zmieniac bo duzo zmienic sie da i to ma być chora rzecz. Nasrać wszystkiego co już było jest łatwo ja preferuje tworzenie nowych rzeczy. 

dzieki za odp

Opublikowano

Być może inicjatywa fajna, ale do chorych rzeczy trzeba chorych umiejętności, a ludzie z chorą wiedzą raczej nie szukają wyzwania, emocji, szczęścia i rozpaczy w mocno nieprzewidywalnym "projekcie". Zbyt ogólnikowo napisana oferta i raczej więcej tutaj wzniosłych słów niż konkretów. Oczywiście nie hejtuję - tak tylko osobiście odbieram ten temat. Mimo wszystko powodzenia ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Na paru serwerach zajmowałem się banowaniem ludzi aby to owe baletnice nie brudziy rączek (Czyt. GM,GA) byłem takim psychopatą od brudnej roboty więc jeśli szukasz kogoś do latania po mapach i wyszukiwania owych "Przestępców" chętnie mogę się tym zając ale niestety mam jeden warunek, nie mam zamiaru pracować z dziećmi :P

Opublikowano

Nekz myśle że się dogadamy ale nie w tej fazie projektu. Szukam ludzi na stanowiska techników i grafików. Chcę zaznaczyć że nie wymagam dyplomów ukończenia wyższej szkoły polibudy i innych cyrków masz zajawke napisz do mnie zrobmy coś razem.

Stanowiska: wszystkie możliwe

Wymagania: zaangażowanie +999

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...