Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranked na niskich rangach

Prezes242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Jestem rankedem ale w CS GO gram już kilka miesięcy. Rangi nie wbiłem ponieważ na początku nie grałem dużo MM, wolałem trenować aby po 10 wygranych mieć dość dobrą rangę. Do rangi potrzebuje tylko 3 zwycięstwa. Często gram sam i gram z ludźmi którzy w ogóle się nie komunikują i grają sami :( (są to najczęściej końcowe silvery lub pierwsze etapy golda), jestem wtedy gdzieś w środku, czasem wyżej w tabeli, chociaż gram na wyższym poziomie. Lecz gdy gram z kilkoma kupmlami (wyższe goldy/niższe kałachy) którzy się komunikują itp. to gramy mniej więcej na ich rangi i często otwieram tabelę mam dużo MVP i wgl dobrze mi idzie. Więc czy prawdopodobnie będę miał tą niższą rangę niż oni? Czy może będzie trochę lepiej np. G4? Bo trochę się boję tej niskiej rangi bo nie gram aż tak źle :/

Ps. Gdy zaczynałem grać to przegrałem troszkę meczy bo wtedy jeszcze nie miałem z kim grać.

Opublikowano

Siemka! Jestem rankedem 

pierw poznaj znaczenie tego słowa xD 

poziom na silverach i kałachach chyba niczym się nie różni, no może tym ze ci drudzy częściej rushują z p90, pewnie dlatego idzie ci podobnie :P

Nie da się określić jaką dostaniesz rangę. Ale na dzisiejsze czasy otrzymanie silvera/golda oznacza że nie reprezentujesz sobą żadnego poziomu, więc lepiej pierw trenuj na arenach/dm/pistol only/aim mapie 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

1. W moim środowisku rankedem nazywa się kogoś kto jeszcze nie wbił rangi oraz MM :) (Niewiem może tak jest tylko u mnie)

2. Uwierz mi, że się różni. Gdy gram na wyższych goldach, kałachach to gra się o wiele lepiej bo ludzie ogarniają miejscówki, dają info i umieją w miarę strzelać :) (Wiadomo są także wyjątki, ale jest ich sporo mniej).

Gram dobrze (i nie jest to tylko moja opinia i moich kumpli z golda/kałacha) ale gdy zaczynałem to przegrywałem dość dużo meczy więc więcej trenowałem niż grałem i znalazłem ekipę. Więc czy przyczyną grania na tak niskich rangach może być to że na początku tak dużo razy przegrywałem?  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...