Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. Ligowych Joust

Hola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce sobie pograć ligowe jousty, ale nie mam pojęcia od czego zacząć ani nic.

Mam zaczynać od campów czy jak?

Jakie postacie są najczęściej banowane na ligowych joustach?

A no i jak zaczynać od campów to nie dam rady sam? Kupować HOTG?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Campy da się rozwalić samemu, zwłaszcza mając potkę dającą bonus na dmg. ;)

Ostatnio w mecie jest kupowanie czerwonych lub fioletowych (zależy od tego kim grasz) potków na samym początku. Czyli: item startowy, czerwony/fioletowy potek oraz potki na manę i życie. Zaczynasz od buffa, który Twoim zdaniem jest najważniejszy w danej chwili. Jeżeli wiesz, że postać jest słaba w czyszczeniu linii, warto wziąć dmg buffa. Jeśli czyści linię dość szybko, a ''je'' manę, warto iść po manę. 

Co do banów, najczęściej blokowanymi postaciami na joustach są: Freya, Hel, He Bo, Chronos, Ah Munzen Cab i Hou Yi. 

large.gif

Opublikowano

http://www.twitch.tv/bennna2( najlepszy jouster na świecie ) pooglądaj sobie jak będzie streamować

Oglądałem go i szczerze mówiąc on jest naprawdę świetny w tym co robi (sylvanusem niszczył amc)  :v

Campy da się rozwalić samemu, zwłaszcza mając potkę dającą bonus na dmg. ;)

Ostatnio w mecie jest kupowanie czerwonych lub fioletowych (zależy od tego kim grasz) potków na samym początku. Czyli: item startowy, czerwony/fioletowy potek oraz potki na manę i życie. Zaczynasz od buffa, który Twoim zdaniem jest najważniejszy w danej chwili. Jeżeli wiesz, że postać jest słaba w czyszczeniu linii, warto wziąć dmg buffa. Jeśli czyści linię dość szybko, a ''je'' manę, warto iść po manę. 

Co do banów, najczęściej blokowanymi postaciami na joustach są: Freya, Hel, He Bo, Chronos, Ah Munzen Cab i Hou Yi. 

Dzięki za rady i zauważyłem czemu blokują Hel, nie da się z nią wygrać jeżeli ktoś ogarnia.

Temat do zamknięcia, dzięki.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...