Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Illaoi widać bez wardów

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiitam

Podczas gry masterkiem w jungli odkryłem bardzo ciekawy bug otóż gdy gramy przeciwko illaoi która jest w jungli (Moja grała) to widzimy jej macki bez wizji :) Moze się komuś to przyda

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

A co jeśli CI powiem że to nie bug?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

O, to w sumie fajnie. Chociaż gdyby nie był to bug, tak jak wyżej ktoś napisał to raczej byłoby to bez sensu. Ja jak na razie nie spotkałam u siebie w grach tej postaci.­

Mam pytanie, bo już możesz to ocenić. Jaki jest jej dmg? Zbalansowany, czy raczej tak jak myślałam będzie tryliard nerfów? :) Z  góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

ja pierdziele... ta postać jest chora ;x...

raz przeciwko niej grałem i użyła na mnie czegoś xD dobrze że miałem team bo mi powiedzieli co to...

ale normalnie pierwszy raz miałem taki "WTF" rzetelne odnośnie tej jej macek :D

bo ekran mi się zrobił cały niebieski a ja po mapie spier* przed jej mackami które bez przerwy się za mną pojawiały xD

co do widoczności macek...

to myślę że mało pomocne... bo musisz cały czas patrzeć na junglę przeciwnika...

grając w jungli musisz bardziej skupić się na obserwowaniu lini swoich przyjaciół niż patrzeniu czy gdzieś są patyki wroga :P

tak w ogole to przypadkiem nie jest facet ? ;x...

Opublikowano

ja pierdziele... ta postać jest chora ;x...

raz przeciwko niej grałem i użyła na mnie czegoś xD dobrze że miałem team bo mi powiedzieli co to...

ale normalnie pierwszy raz miałem taki "WTF" rzetelne odnośnie tej jej macek :D

bo ekran mi się zrobił cały niebieski a ja po mapie spier* przed jej mackami które bez przerwy się za mną pojawiały xD

co do widoczności macek...

to myślę że mało pomocne... bo musisz cały czas patrzeć na junglę przeciwnika...

grając w jungli musisz bardziej skupić się na obserwowaniu lini swoich przyjaciół niż patrzeniu czy gdzieś są patyki wroga :P

Aż tak bardzo przesadzona? No to wyczuwam w kolejnych dwudziestu patchach jej nerfy i przy okazji zmianę niektórych itemów, jak to zwykle bywa.. Czyli katujemy ciągle drafty :D

Hmm, co to wizji na mapie to nie wiem jak Ty, ale ja jak patrzę na nią to zwracam uwagę na wszystkie szczegóły, także zobaczenie jakiegoś czegoś nowego na mapce nie będzie trudne. A trwa to tylko kilka sek. ;d Chyba, że nie widać tego na mapie, autor nie określił ;; 

To jest kobieta.

Illaoi - Kapłanka Krakena

­

Opublikowano

Gender, tolerancja i te sprawy, coś Ci nie pasuje? xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Chodzi mi o to ze jak ona robi np wilki i ma macke to widać jak ta Macka uderza z jej Q a jak jej nie ma to macki zamiast 2 hp mają 1 hp wiec jak gramy shaco albo lee sinem to mamy bardzo ułatwiony counter jungle i nie widać tego na mapie tylko normalnie jak przesuniemy widok to widzimy np macki

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...