Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Want To Survive | Zapowiedź

Winekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8s7QBGn.png

Po kilku miesiącach prac nad projektem wracamy, projekt Want To Survive ma zaszczyt przedstawić:
Polski Emulator WarZ

2iragx5.jpg

Podstawowe informacje, co chcę tu właściwie zawrzeć? Nasza ekipa w pocie czoła pracuje nad projektem od bardzo długiego czasu, pierwsze przymiarki do inicjatywy serwera sięgają końca roku 2014. Nasz pierwszy start okazał się porażką ze względu na problemy finansowe jakie nas dosięgły aby działo się to w połowie maja, lecz powracamy z przygotwaną maszyną do działania.

Nasza maszyna posiada zapory Anty DDOS oraz Dyski SSD dzięki czemu prace na Niej są płynniejsze niż na wcześniejszym projekcie który prowadziliśmy.

Dlaczego chcemy stworzyć serwer? Zanim zostało napisane to co właśnie czytacie dokładnie przemyślałem powody które tutaj wypiszę.
Jednym z najważniejszych powodów który w większej mierze przyczynił się do rozpoczęcia takiej inicjatywy był brak Polskiej społczeności, serwera na którym mogliby zagrać Polacy. Wsparcie techniczne czy nawet mentalne jest bardzo ważne w tego typu projektach, postaramy się wam je zapewnić. Naszym celem jest stworzenie wielkiego Polskiego społeczeństwa fanów gry WarZ w jednym miejscu!
Wierzymy że jesteśmy w stanie to osiągnąć i zrobimy wszystko co w naszej mocy aby Nam się udało!

15nocoj.jpg

Forum dla naszej społeczności zostało otwarte już dziś, jednakże na start serwera gry musiecie jeszcze poczekać.
Od Soboty rozpoczynają się zamknięte Beta-Testy mające na celu wyszukanie błędów w naszym Sourc'ie.

Prognozowany start otwartych Beta-Testów datuje się na:

15.11.2015

Jednocześnie tego dnia odbędzie się dość ciekawy event który zostanie ogłoszony na kilka dni przed startem dlatego zachęcamy do regularnego przeglądania naszego Forum!

Data może ulec zmianie jeśli błędy odnalezione w zamkniętej Becie będą poważniejsze niż przewidywaliśmy.

or4f1e.jpg

Na koniec pragniemy przeprosić całą społeczność która uwierzyła nam za pierwszym razem i jednocześnie prosimy o danie drugiej szansy, tym razem nie obiecujemy złotych jaj nie mając kury. Jesteśmy zdeterminowani aby założyć serwer który nie zawiedzie waszych oczekiwań, działamy pełną parą i mamy zamiar pokazać wam nasze starania.

WEJDŹ NA FORUM PROJEKTU KLIKAJĄC TUTAJ

WEJDŹ NA FANPAGE PROJEKTU KLIKAJĄC TUTAJ

UHuXmoL.gif

Opublikowano

Już dziś radzę zmienić Ci grafikę którą używasz jako reklamę + logo. Jest to moja grafika, która została wykorzystana po tym jak wyrzuciłeś mnie z projektu kilka ładnych miesięcy temu a dokładnie okolice maja, bo krytykowałem wasze podejście do tematu. Archiwum rozmów mam na fejsie + .psd które wykonywałem. Jak powiedziałęm, grafikę przygotowałem ale z dniem z którym postanowiłeś się wyalienować, zabroniłem używania grafiki, gdyż nie była sporządzona żadna umowa która uprawnia Cię do wyłącznego korzystania z moich grafik. Ja mam licencje która uprawnia mnie do korzystania z Photoshopa, a Ty nie masz licencji na moją grafikę. 

ps. A uzyskałeś już licencje na IPB silnik, bo nadal posiadam archiwum jak ściemniałeś, że masz z crackowaną wersję, której nie da się sprawdzić licencji. Pozdrawiam, oraz czekam na zmianę grafiki do 24h, posiadam Twoje dane adresowe :) żegnam oschle...

Opublikowano

Logo zostało wykonane przez simpleART  więc nie posiadasz żadnych praw, Grafika zostanie zmieniona w ciągu 24 godzin ponieważ nie mamy zamiaru wchodzić w niepotrzebne konwersacje. Co do Twojego wyrzucenia, znasz powody dla których zostałeś wydalony- Otrzymałeś zlecenie czym masz się zająć nie zrobiłeś niczego, współpracy nie polecam.

Co do licencji IPB zapraszam do zgłoszeń w Supporcie, bardzo łatwo jest rozpoznać Nulled'a od normalnej wersji tym bardziej że Forum stoi na wersji 3.4.8 :)

Zapraszamy Cieplutko na serwer :yay:

Opublikowano

Przez ostatnich kilka dni na serwerze została przeprowadzona otwarta Beta dostępna dla wszystkich, z dniem dzisiejszym beta zostaje zamknięta a my dopracujemy wszystko na ostatni guzik.
W trakcie Bety średnia ilośc graczy w godzinach szczytu wynosiła 7-8 osób, wynik jak na tak małą reklamę (Ponieważ nie reklamowaliśmy projektu nigdzie indziej niż tutaj oraz na Facebook'u) jest zadowalający.

Oficjalny start serwera datuje się na 15.12.2015 lecz możliwe że do tego czasu serwer będzie przechodził dodatkowe beta testy więc zapraszamy do polubienia naszego FanPage'a oraz aktywności na naszym forum!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...