Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V PC - Blad transferu skladnika

NoWyN00B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dzisiaj kupiłem GTA V na pc, lecz kiedy chcę zainstalować wyskakuje mi taki problem: post-1315646-0-25003800-1448562627_thumb.png

GTA jest oryginalne prosto ze sklepu.

Prosiłbym o szybką odpowiedź.  

Dominika ♥

Opublikowano

Odpalasz jako administrator?

Masz wystarczająco dużo miejsca na dysku?

Poza tym:

1) Upewnij się, że płyty nie są zabrudzone lub zarysowane - wszelkie uszkodzenia mogą uniemożliwić prawidłowy odczyt danych.

2) Sprawdź czy uda się zainstalować grę z dysku twardego. W tym celu utwórz w wybranym miejscu nowy folder, a następnie skopiuj do niego (metodą kopiuj-wklej) zawartość obu płyt z grą. Jeśli w czasie kopiowania nie wystąpią żadne błędy, uruchom z folderu, do którego skopiowałeś zawartość DVD1, plik Setup.exe.

3) Uruchom instalację na komputerze działającym w trybie czystego bootowania.

4) Sprawdź na stronie internetowej producenta Twojego napędu optycznego, czy jest dostępna aktualizacja firmware'u (BIOSu) urządzenia. Jeśli aktualizacja jest dostępna, pobierz ją i zainstaluj. W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących aktualizacji oprogramowania nagrywarki prosimy kontaktować się bezpośrednio ze wsparciem producenta urządzenia.

5) Zmień tryb transferu danych napędu optycznego.

6) Sprawdź, czy gra da się zainstalować na innych komputerach.

who cares?

Opublikowano

CRC zazwyczaj wywala gdy nie wyrabia napęd tak jak np. w Wiedźminie 2 tam pomogło zrobienie obrazu płyty i zainstalowanie z niego.

Opublikowano

CRC zazwyczaj wywala gdy nie wyrabia napęd tak jak np. w Wiedźminie 2 tam pomogło zrobienie obrazu płyty i zainstalowanie z niego.

Dzięki, pomogło :)

Dominika ♥

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...