Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zadzwoniłem do prostytutki

ROGOSLINE2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo robilismy beke i dwa razy dzwoniliśmy do prostytutki z zastrzezonego numeru i jak odebrala to sie nie odzywalismy bo miała fajny głos potem napisałem jej sms tłumacząc sie ze koledzy mi wzieli telefon itd xD

bo balem sie ze uzna to za jakis stalking 

i co moze to zglosic na policje? XDD

prosze odpuscie sobie komenatrza typu dodzwoniles sie do matki pestki etc

Opublikowano

Żart k***a buhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahaahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahah

Suche jak pięty Cejrowskiego

Tak prostytutka pójdzie na policję i zgłosi, że jej przeszkadzasz w pracy,B***H PLEASE.....

21f0dgn.jpg

Opublikowano

"dodzwoniles sie do matki pestki"

Bez komentarza.

Ambitna zabawa, lecz gdybyście np. dzwonili do niej z 40 razy, to wtedy może to zgłosić do sprawdzenia. Motywacja bardzo prosta - "nękanie".

Opublikowano

no to fajnie się bawicie

smiejecie się tak z tych prostytutek, a prawda jest taka że One zarabiają w 1h tyle co Wasi starzy w 2 dni

fakt faktem alfons ściąga 50% VAT :)

Opublikowano

Prostytutki nie płacą podatków tak w ogóle.

@topic

Nie, nie zgłosi tego, ponieważ dużo osób robi sobie tak bekę.

Opublikowano

Tak, może to zgłosić na policję.

Najprawdopodobniej po rozprawie w sądzie dostaniesz zakaz zbliżania się, przez co jadąc samochodem będziesz musiał odpowiednio dobierać trasy, by nie spotkać jej nigdzie na poboczu gdzie czeka na klientów, bo możesz mieć przez to kolejne kłopoty.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

no to fajnie się bawicie

smiejecie się tak z tych prostytutek, a prawda jest taka że One zarabiają w 1h tyle co Wasi starzy w 2 dni

fakt faktem alfons ściąga 50% VAT :)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BOŻE CO TY BIERZESZ 

wątpie by tej dziwce się chciało zajmować takimi pierdołami 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

"

Komenda miejsca Polisji, słucham?

*Witam, chciałam zgłosić, że podałam swój numer na odlotach, oferując usługi cielesne i ktoś do już 2 razy z zastrzeżonego dzwonił

"

Ludzie błagam was.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Sam kiedyś z kolegami dzwoniłem 2 czy 3 razy :P jakoś dość nic się nie stało, nie sądze żeby zadzwonienie kilka razy mogło być karalne

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Po temacie sądziłem, że zadzwoniłeś i Ci odmówiła :D, ale widzę, że braki są w tego typu sprawach bo zadzwonić 2 razy i srać w majty to trzeba umieć :D Dzwoniliście z zastrzeżonego, a potem jej sms wysłałeś, gdzie wyświetlił jej się numer good job :) Teraz ma Twój numer, a to już można namierzyć :) o stalking Cie oskarżyć nie może, ale wysłać alfonsa może.

Opublikowano

a co z prywatnego miałem wysłać sms? -.

jezeli sie da wgl d

Po chuy w ogóle jej sms wysyłałeś jak się bałeś, że pójdzie na gumisie po tych 2 telefonach? tak to miała numer zastrzeżony i tyle w temacie. Nie sraj  nic CI nie zrobi.

Opublikowano

a co z prywatnego miałem wysłać sms? -.

jezeli sie da wgl d

nie wiem ile masz lat, ale pewnie gdzies w granicach 13, zazwyczaj taka prostytuka ma wyjebane, po prostu nie bedzie tracic czasu na jakies dziecko

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

No coś ty nie ma szans ona takich telefonów ma pełno a o twoim już na pewno dawno zapomniała. Tak w ogóle takie żarty nie są śmieszne :/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pewnie nawet nie zwróciła na to uwagi. Polecam zapraszać prostytutki na partyjkę w szachy :D

Jak się postarasz to może nawet zwali Ci skoczka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...