Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL vs World Of Metin2 vs Metin2 SG

Navari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę wrócić do metina jednak nie wiem na co się zdecydować a mam wybór między PL, WOM2 i SG. Szukam jak najbardziej hard żeby grać jak za starych czasów (im ciężej tym lepiej), najlepiej żeby rate'y były jak najniższe. Głównie chodzi mi o ilośc botów które niszczą grę, ludność i ekonomie (niskie ceny jak kiedyś).

No i klimat, nie chcę grać sam w grę w bicie potworków.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wom2

Hahah żartowniś z Ciebie wpisując tu naszego Globla jako propozycje :D moim zdaniem tylko WOM2.

Wom2

Co 5min admin znający inny język więc grają przeróżni ludzie, a o ksuciu nie ma mowy.  No chyba że jakiś Polak się znajdzie :D

Nie jest tam za łatwo? Tak czytam to rate aż 200% na exp i 700% na yang.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Brak botów to tylko WoM2. Na SG jak i na PL jest w chooj dzialajacych cheatow. Na WoM2 jak cos znajdziesz to bedzie graniczylo z cudem
@Edit

A Nawet jak znajdziesz to po paru minutach wylapujesz bana na WoM2 :).

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

vesteris, nie ma tam botów kosztem tym że to serwer o srednich ratach, ale tak poważnie to bym ci polecił metina sg

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

SG - na start 7 dni isa za darmo (zarobek: robisz nowe konta idziesz do Shinsoo przez dloine i dropisz tam bronie na 30lv).

To jest oszukiwanie i pójście na łatwiznę, więc chyba zostanę przy WoM2 skoro takie rzeczy są tam możliwe ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To jest oszukiwanie i pójście na łatwiznę, więc chyba zostanę przy WoM2 skoro takie rzeczy są tam możliwe ;)

SG jest jak najbardziej spoko.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Bezapelacyjnie SG, 0 cheatow, teoretycznie gm/ga jakis ciagle jest, praktycznie po kilku gmow siedzi i gra sobie, ile razy bylem z nimi na dt runie czy jakims innym dungeonie :D
Ciągłby support zarówno w grze jak i na stronce, serwer wgl nie jest nastawiony na IS, o naprawde pro epic itemki jest strasznie ciężko a jak już ktoś ma to za wartość twojego komputera xD

Wracając do cheatow, aktualnie na sg nic nie działa, dosłownie żaden dostepny cheat :D A co do wom2 to zacznijmy od tego ze to priv(tak wiem dlugo sie trzyma, ale zawsze to priv) tam natomiast jest parę działających i to w miarę porządnych i rozbudowanych cheatow (działający multihack od banjo & remusa  czy od marcopolo z lat pla przed hackshieldem xD na wom2 to codziennosc)
Podsumowując moje wypociny które ktos i tak zmiesza z błotem bo tak ja od siebie polecam SG, gralem na wszystkich 3 serwerach i do tego DE(gdybym znał płynnie niemiecki to bardzo chetnie grałbym na DE)
Tak wiec SG only :)

Opublikowano

SG ma z pewnością mniej graczy niż WOM2.

Na WOM masz sklepy offline, w przeciwieństwie do SG i PL.

Ogólnie najlepiej grało mi się na WOM'ie, chociaż taki trudny to on nie jest.

Nie działają na nim żadne cheaty.­

­

Opublikowano

Wom2

Co 5min admin znający inny język więc grają przeróżni ludzie, a o ksuciu nie ma mowy.  No chyba że jakiś Polak się znajdzie :D

polak? żaden polak mi nie ksuł jeszcze, za to rumuńce za każdym razem. 

sg trudniejszy niz wom, ale na wom lepoiej mi sie gra.

Opublikowano

Wybrałem Negros na PL'u, wygrało to że wom2 jest za łatwy + SG z tego co czytam też ma rate podbite.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Global narazie i tak jest ponad wszystkimi priwami :) Ja na twoim miejscu czekal na nowy sewer...

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Global narazie i tak jest ponad wszystkimi priwami :) Ja na twoim miejscu czekal na nowy sewer...

Będzie jak z tortugą.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pograłem na PL i jest pełno botów, chyba zacznę grać na SG bo tam są ludzie a nie boty :| Jednak to ciężka decyzja bo co nie wybiore to będzie źle, SG brak botów kosztem mniej ludzi i łatwiej. Jednak na PL dorabiają się teraz tylko botterzy z shopami zawalonymi skarpetami i taliami co jest dla mnie jednym wielkim xDD

Ktoś jest w jakiejś Polskiej gildii do której mógłbym dołączyć?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak grałem na SG to była polska gildia, Musisz mieć oczy dookoła głowy to ich znajdziesz :P . Chat - English, jak napiszesz coś po Polsku dostaniesz bana na chat na jakiś określony czas ^^

Wiec możesz zaryzykować bo nie dają perma na chat :P

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...