Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym rozwiązac umowe z Paysafecard, co trzeba napisac do nich? 
Głównie chciałbym ją rozwiązać ze wzgledu na : "Opłata za brak aktywności: paysafecard pobiera opłatę za brak aktywności w wysokości 7 PLN miesięcznie, jeżeli użytkownik nie korzystał ze swojego konta my paysafecard w celu dokonywania płatności przez okres 12 miesięcy. Opłata ta jest pobierana po upływie terminu 12 miesięcy każdego pierwszego dnia miesiąca z konta my paysafecard użytkownika."

Czy oznacza to, że gdy mam np. 10 PLN - zostanie zabrane mi 7 PLN - zostanie 3 PLN
A co jeśli cały czas będe miał 0.00 PLN - czy będzie mi zabierane te 7 i liczone konto na minusie, czy nie?
Doodam, że jestem osobą niepełnoletnią. 

Opublikowano

­Chyba konto bedzie na minusie i przy doladowaniu bedzie starac sie wyjsc na 0zl. Zawsze mozesz kupic jedna, tania gre (czasami to koszty w granicach 50 groszy) na steam, wtedy nie powinno byc problemu z pobieraniem takiej kwoty. ;)

Opublikowano

@QuarK - Dzieki, bo wczoraj skorzystałem z tej promocji 15 zł - OD razu po zalogowaniu na konto miałem te 15 PLN i wydałem je, pobrało mi z konta, na drugiej stronie gdzie płaciłem naliczyło - To też się liczy, ze skorzystałęm z konta?

Opublikowano

­

@QuarK - Dzieki, bo wczoraj skorzystałem z tej promocji 15 zł - OD razu po zalogowaniu na konto miałem te 15 PLN i wydałem je, pobrało mi z konta, na drugiej stronie gdzie płaciłem naliczyło - To też się liczy, ze skorzystałęm z konta?

Tak, jesli uzywasz pieniedzy z dokladnie tego samego konta myPSC to nie powinno byc problemu.

Opublikowano

@QuarK Super dzięki, bardzo pomocny jesteś! Dla pewnoscie w najbliższym czasie kupie sobie kart PSC - i doładuje mypaysafecard i od razu wykorzystam, żeby nie ryzykować:) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...