Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Aktywacja

Avek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kupiłem Paysafecard za 20 zł , mam konto steam z grą CS GO ranga szeryf , nie aktywowane level 0 . Co mogę zrobić z tym PSC żeby je aktywować . Czy to musi być powyżej 5$ , czy obojętnie jaka gra kupiona spoza steam ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Na stronie wyraznie jest napisane musisz kupic jakakolwiek gre o wartosci minimum 20 zl/doladowac konto za 20 zl. ;)

Opublikowano

Na stronie wyraznie jest napisane musisz kupic jakakolwiek gre o wartosci minimum 20 zl/doladowac konto za 20 zl. ;)

20 zł to 4.80 , tzn. , że chyba muszę jeszcze jednego PSC kupić O-o ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

­

20 zł to 4.80 , tzn. , że chyba muszę jeszcze jednego PSC kupić O-o ?

Musi byc minimum 5 euro, zgodnie z kursem walut to ok. 21,36zl. Nie ma kart o wartosci 1 zl, wiec musisz kupic np. 1x 20 zl i 1x 5 zl. ;)

Opublikowano

@QuarK

Obawiam się że najmniejsza wartość PaySafeCart to 20 zł. Tak więc jeżeli autor tematu zakupił już PSC za 20 zł to nie pozostaje mu nic innego jak kupić drugiego za 20 zł. Natomiast jeśli jeszcze nie kupił to może kupić za 30 zł :D

PS: możesz zapytać jeszcze kolegów czy nie mają jakichś resztek na psc!

Tam można kupić paysafecard. Do wyboru są PIN-y o wartości 20, 30, 50, 100 lub 300 PLN.

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...