Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CSGO - 400 zł + karta dzwiękowa 400 zł

danytrzeci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym kupić słuchawki do CSGO obecnie posiadam razer kraken pro jestem srednio zadowolony cięzko okreslić góra - dół.

Chcial bym kupić słuchawki za 400 zł + karte za 400 najlepiej zewnętrzną

Słuchawki maja być

- Wygodne (długo siedzę przy kompie)

- Bardzo dobrze tłumic dzwięki z otoczenia

- Mikrofon nie jest potrzebny.

- BARDZO DOBRE pozycjonowanie

- Dość trwałe (żeby sie nie rozleciały po upadku z 1 metra na dywan :D)

- Nie muszą być jakieś piękne ale żeby nie wyglądały też jak jakies g... :x

- + dość długo kabel (1 metr i więcej)

Obecnie posiadam karte zintegrowana z płyty głownej h97 anniversary więc napiszcie przy jakich słuchawkach opłaca się dokupić jakąs dodatkową karte dziękowa.

Słuchawki które obecnie znalazłem:

-HyperX cloud I

-Reloop Shp-1

-Reloop RHP-10 

Jak byscie mogli napisac które najlepsze był bym wdzięczny

Karty dzwiękowe:

-Nuforce udac-3

-Fiio E07K Andes

Napiszcie która była by lepsza lub jeśli macie lepsze w podobnej cenie to też piszcie

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi ! :)

Opublikowano

HyperX CLOUD II

Drożej o 30-40 zł ale warto :>

http://www.ceneo.pl/36068160

100 zł droższe a niczym się nie róznią od pierwszej wersji oprócz jakoscią majka + jak dzwięk jest 7.1 to słuchawki są dla mnie z miejsca przekreślone ;)

Miałes je czy ktoś Ci je polecił?

Opublikowano

100 zł droższe a niczym się nie róznią od pierwszej wersji oprócz jakoscią majka + jak dzwięk jest 7.1 to słuchawki są dla mnie z miejsca przekreślone ;)

Miałes je czy ktoś Ci je polecił?

Mam je i są przekozackie <3

iDjghbt.jpg

­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Wez sobie sluchawki studyjne w takich szukaj, sa wygodne i ZAWSZE maja lepszy dzwiek o tych pseudo gamerskich.

I nie musza byc to sluchawki za 400 zl, uwierz mi.

Kupilem sluchawki roccat syva, tak zeby sprawdzic, bo w komentarzach, ocenach produktu kazdy je chwalil a to zwykly szit z dzwiekiem z kosmosu.

Sluchawki studyjne do 200 zl i bedziesz slyszal jak enemy player puscil bona na respie.

Opublikowano

HyperX Cloud i prodigy cube mam taki zestaw i jest do csa idealny

Też mam prodigy cuba, z tym że w połączeniu z superluxami hmc 631, jak na razie spisuje się świetnie

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

@DAx. mi się z Prodigy Cube gra dobrze na hyperx cloud :P HMC631 nie miałem. Miałem brać ale jednak dołożyłem do cloudów :P Nie radze dopłacać do dwójek grałem na nich na tym 7.1 i dla mnie dźwięk jest okropny

Opublikowano

Cloudy to rebrand Takstarów więc headset jak najbardziej ok, II od I rożni się pseudo dźwiękówką na USB którą można sobie w dupę wsadzić więc nie ma co brać pod uwagę v2.

Opublikowano

Tak jak pisalem wczesniej będe miał audiotraka więc karta zintegrowana nie jest problemem, Cloud II napewno nie biorę poczytałem troche o AKG K171 podobną są nie wygdone więc może nie. AKG K240 MKII Może te mieliście lub ktoś chce kupić i zna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...