Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toksyczni gracze nie bedą mieli skrzynek!

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile razy tak było? Tym razem nie wierzę, bo sam miałem nie otrzymać nagród za S5, bo miałem aktywne blokady na mecze, a tu co - po 2 dniach otrzymałem Victorious skina itd.

Opublikowano

Straszą jak zawsze, a i tak nic z tego nie będzie, beka. :v

Ja mam nadzieję, że jednak się wywiążą i w końcu takie osoby zostaną ukarane. Odwidzi im się może takiego typu postawa podczas gier :)

­

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że jednak się wywiążą i w końcu takie osoby zostaną ukarane. Odwidzi im się może takiego typu postawa podczas gier :)

­

Nie, bo by musieli ukarać dużą część. xD I tak nie są w stanie tego ogarnąć. Chociaż.. pożyjemy, zobaczymy. Ja obstawiam, że będzie jak jest i nic w tym kierunku nie będzie zrobione.

Opublikowano

poyebalo ich i to porządnie ale wkońcu sie na tym przejadą ze pare % graczy odejdzie z lola :- ) Troll=Flame gdyby banowali troli co robia 0/16 co mecz to napewno poziom tego flejmu by zmiejszyl sie o kilkanascie %

Opublikowano

Ojej, to znowu skrzyneczki za dobre zachowanie? Po za tym z tego co pamiętam to rok temu koledzy co kilka banów wyłapali to się załapali na prezenty od Rito.

Jeżeli dobrze pamiętam: Te skrzynki to chyba będzie coś na wzór możliwego dropu po grze, nie jest to nagroda za wzorowe zachowanie. Teoretycznie szansę na dostanie tego powinien mieć każdy bez banów restrykcji etc.

Straszą jak zawsze, a i tak nic z tego nie będzie, beka. :v

Ile razy tak było? Tym razem nie wierzę, bo sam miałem nie otrzymać nagród za S5, bo miałem aktywne blokady na mecze, a tu co - po 2 dniach otrzymałem Victorious skina itd.

Ale w tym sezonie faktycznie część graczy nie otrzymała nagród za sezon ;f

A co do tematu to imo dobre posunięcie ze strony Riotu.

giphy.gif

Opublikowano

Gówno z tego będzie bo lol to gówno i nie umieją zadbać o swoje community, zamiast zatrudniać masowo osoby które byłyby odpowiedzialne za gra na różnym poziomie i znajdowaniu problemów flame'u to nie

JEBNIJMY SKSZYNECZKI JAK W KANTERZE I BENDZIE HAJS Z TEGO, A POTEM LUDZIOM O SLABYCH NERWACH ZABIERZMY WSZYSTKO XDD

Opublikowano

Gówno z tego będzie bo lol to gówno i nie umieją zadbać o swoje community, zamiast zatrudniać masowo osoby które byłyby odpowiedzialne za gra na różnym poziomie i znajdowaniu problemów flame'u to nie

JEBNIJMY SKSZYNECZKI JAK W KANTERZE I BENDZIE HAJS Z TEGO, A POTEM LUDZIOM O SLABYCH NERWACH ZABIERZMY WSZYSTKO XDD

Tyle, że to ma być wynagrodzenie za ogólne granie, nie będą mieli z tego jakiegoś hajsu >.<

RIot nie karze aż tak brutalnie ze względu na możliwość utraty sporej ilości graczy czyli pieniędzy. Zaczeliby ludzie odchodzić jeszcze bardziej ze względu na kary, a już teraz maja problemy przez csa :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@Zarax to niech ukarzą nawet 60% graczy, przynajmniej z tymi 40% będzie się lepiej grać, a my, jako porządni nie będziemy "płacić" za cudze widzimisiętopotrolluje. 

Szczerze to też nie sądzę, ażeby oni poszli w tym kierunku, ale jednak mam cichą nadzieję, że tak zrobią. W końcu będę mogła na spokojnie grywać gierki :D

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...