Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Skiny

LeoSantos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest może obecnie działający i legalny program do zmiany skinów ? Coś takiego jak było w MK JOGO ? :) Z góry dzięki za każdą sensowną odpowiedź daje +.

sIbMQDw.png

Opublikowano

Z tego co wiem to tylko i wyłącznie za MK LOL nie grozi ban xD

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Nigdy nie było xD Riot nie banował za to po prostu, ale tak czy siak jest to 3rd party software (ze względu na timery).

poprawka.png

Opublikowano

Tak jak tutaj napisane : http://boards.eune.leagueoflegends.com/pl/c/rozgrywka-i-bohaterowie-pl/VLQVm8n5-mk-jogo-legalny-czy-nielegalny. Może poprostu używać bez ryzyka Skin Installer Ultimate?

Nie jestem pewny co do MK JOGO bo nie chcę stracić konta na którym mam 110 championów za takie coś :) Więc piszę oto post na tej stronie żeby dowiedzieć się szczegółów.

sIbMQDw.png

Opublikowano

Tak jak tutaj napisane : http://boards.eune.leagueoflegends.com/pl/c/rozgrywka-i-bohaterowie-pl/VLQVm8n5-mk-jogo-legalny-czy-nielegalny. Może poprostu używać bez ryzyka Skin Installer Ultimate?

Nie jestem pewny co do MK JOGO bo nie chcę stracić konta na którym mam 110 championów za takie coś :) Więc piszę oto post na tej stronie żeby dowiedzieć się szczegółów.

Używałem MK JOGO i MK LOL na trzech kontach przez prawie 2 lata, tylko na jednym dostałem bana, ale to za granie na LeagueSharpie w wysokim Diamondzie prawdopodobnie xD

poprawka.png

Opublikowano

Nigdy nie było xD Riot nie banował za to po prostu, ale tak czy siak jest to 3rd party software (ze względu na timery).

MK-JOGO jest nielegalne i RIOT ostrzega przed używaniem tego poprzez wysyłanie odpowiednich emaili. Nie ma takiego programu oprócz w/w, możesz też wgrywać własne customowe, ale to nie to samo.

Opublikowano

Ale Skin installer Ultimate jest legalny :) ?

Ponoć tak, ale za każdym patchem, nawet hotfixem, musisz wszystko instalować od nowa i zajmuje to w cholerę dużo czasu. MK LOL jest legalny, jesli wylaczysz timery, bo wtedy nie ingeruje nic w proces gry (podmienia po prostu pliki na pliki skina, który wybierzesz).

poprawka.png

Opublikowano

Ponoć tak, ale za każdym patchem, nawet hotfixem, musisz wszystko instalować od nowa i zajmuje to w cholerę dużo czasu. MK LOL jest legalny, jesli wylaczysz timery, bo wtedy nie ingeruje nic w proces gry (podmienia po prostu pliki na pliki skina, który wybierzesz).

Watpie ze wylączenie timerow cos da, lepiej nie ryzykowac bo permik moze poleciec.

Opublikowano

Watpie ze wylączenie timerow cos da, lepiej nie ryzykowac bo permik moze poleciec.

Może nie perm, ale najpierw wysyłają ostrzeżenie na email, że dalsze używanie programu będzie skutkować banem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...