Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StarCraft

Sality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

5fsMsxS.png

MKHqbQp.png

cW4qpkB.png

IP : starcraft1710.ench.pl

WERSJA : 1.7.X - 1.8.X

SKLEP : 52632.enmc.pl

★ Start : 26.11 GODZ. 18:00!

kDNofI1.png

melf6u.jpg

Diament : 3% (poz. 0 - 14) Szmaragd : 3% (poz. 0 - 20) Żelazo : 5% (poz. 0 - 60) Złoto : 2.5% (poz. 0 - 30) Redstone : 6% (poz. 0 - 20)

Książka : 0.5% (poz. 0 - 15) Węgiel : 5% (poz. 1 - 60) Piasek : 5% (poz. 0 - 60) Jabłko : 8% (poz. 0 - 60) Obsydian : 2% (poz. 0 - 20)

TNT : 2% (poz. 0 - 20) Drop Cobblestone : Włączony EXP : 5 - STONE / 12 - Obsydian 

5% na skrzynie podczas kopania!

DROP NIE LECI NA ZIEMIE, TYLKO DO EQ!

NWiXYiH.png

d9blqj.jpg

Przykładowy drop na 3 stacki stone. (bez fortune, na 14 poziomie)

3sSjV1S.png

rdvfhf.jpg

Każdy z Was na serwerze ma szanse wylosować powyższe itemy.

Losowanie odbywa się co 20min.

QHYHB0r.png

lpjl84.jpg

EFEKTY MOŻNA ZAKUPIĆ ZA EMERALDY!

Nie są takie tanie, bo nie dropi dużo emeraldów! :)

2x53gyd.png

STONIARKA

Tania i wydajna!

rjgiyy.jpg

Magiczna Skrzynia

Drop ze stone 5%

m0jo8x.jpg

NWiXYiH.png

Drop z 64 Skrzyń

1tby3n.jpg

OOzwP3e.png

s5hsi0.jpg

WSZYSTKO x64!

Drop nie jest ogromny, więc będzie trochę ciężej!

Rangi specjalne -50%!

sobChkQ.png

1f0pu1.jpg

wy3xaz.jpg

1uipe7.jpg

cj8kpe.jpg

kkom6Wl.png

/g - komendy gildyjne

/vip /svip /magnat /gigant - pokazuje informacje o rangach specjalnych

/efekt - otwiera sklep z efektami

/drop - pokazuje dostępny drop ze stone

Nie martw się! Jeśli zapomnisz komend :

/pomoc - pokazuje listę najpotrzebniejszych komend

aPzU1Gx.png

BógSerwera - XWNX

BoginiSerwera - Serduszkoo

AniolSerwera - Sprawiedliwy

Support+ - Olek23

Wykwalifikowana, miła, pomocna, pełnoletnia.

dcaOper.png

Na screenach nie zobaczycie shaderów, txt packów, itp!

Wszystko pokazane tak, jak zobaczy to potencjalny gracz!

ZwY3czQ.png

7naefxg.png

nrpciDa.png

UIQ7Scl.png

7RwMTVx.png

3Dy2OfS.png

lDPin5X.png

t0k9EeD.png

QXj96MU.png

Opublikowano

Prezentacja przyzwoita, serwer dobrze pokazuje swój potencjał. Jednak screeny przydałyby się większe i ze shaderami.

Kumplu, napisałem nad screenami :

Na screenach nie zobaczycie shaderów, txt packów, itp! Wszystko pokazane tak, jak zobaczy to potencjalny gracz!

Screeny dodałem małe, iż u osób z mniejszym monitorem prezentacja może wyglądać co najmniej śmiesznie. :D

Opublikowano

przydało by się napisać jaki jest drop przykładowy ze stone %, bo jeśli to kolejny easyhc to podziękuje   :)

Wypisałem % dropu i dodatkowo do wglądu jest przykładowy drop na 3 stacki stone.

I jeszcze przydadzą się informacje co daje vip/svip :).Bo jeśli zbyt dużo to troszkę..

To także dodane do prezentacji.

Moim zdaniem rangi nie są zbyt silne.

VIP i SVIP nie są rangami drogimi, ale też nie dostaniemy ich za bezcen.

Rangi lepsze, czyli Magnat i Gigant są już droższe, ze względu na to, iż są lepsze od wyżej wymienionych.

Każda ranga specjalna, dodatkowo, ma dostęp do specjalnego pokoju Rang Specjalnych.

Znajduje się tam m.in. Enchant na 30lvl, gdyż owego na spawnie nie znajdziemy. (jest do 20lvl+)

Opublikowano

Prezentacja przyzwoita, serwer dobrze pokazuje swój potencjał. Jednak screeny przydałyby się większe i ze shaderami.

Ja to Cię kur*a nie kumam. Na lepszych prezentacjach/zapowiedziach piszesz, że słaba prezentacja

a propsujesz taką jak ta? Gdzie tu widać potencjał, powiedz mi, bo ja tutaj widzę to co jest wszędzie,

nie mówiąc o chu*owej realizacji spawna i areny. :x

Co do prezentacji wg. mnie te budowle są dość kiepskie, spawn to tragedia.

Serwer nie wyróżnia się niczym od pozostałych. Dziękuję, elo.

EDIT: Lista teamu oczojebna poziom hard.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Ja to Cię kur*a nie kumam. Na lepszych prezentacjach/zapowiedziach piszesz, że słaba prezentacja

a propsujesz taką jak ta? Gdzie tu widać potencjał, powiedz mi, bo ja tutaj widzę to co jest wszędzie,

nie mówiąc o chu*owej realizacji spawna i areny. :x

Co do prezentacji wg. mnie te budowle są dość kiepskie, spawn to tragedia.

Serwer nie wyróżnia się niczym od pozostałych. Dziękuję, elo.

EDIT: Lista teamu oczojebna poziom hard.

Bardzo Cię proszę, abyś nie wyżywał się na innych użytkownikach forum w tym temacie.

Rozumiem że Twój serwer nie wypalił, a w prezentacji nie zrobiłeś nic własnoręcznie i wypowiedziała się tylko jedna osoba.

Jednak każdy ma swój gust. Jeden lubi truskawki, a drugi jak mu nogi śmierdzą.

Co do spawna i areny - dziękuję za opinie. Mamy czas do 18, więc postaram się coś zrobić i biorę się za to już teraz.

Lista teamu została edytowana. Miałeś rację - oczojebna.

Nie widziałeś prezentacji wczoraj. W nocy zrobiłem wiele poprawek i postaram się zrobić tak, aby graczom się podobało.

Pozdrawiam i zapraszam o 18! :)

Opublikowano

Szkoda, że taki drop miałam nadzieję na troszkę mniejszy :)

A fajnie sie zapowiadało i prezentacja też niczego sobie.

Wcale nie jest tak duży jak się wydaje. :)

Owszem w % wygląda sporawo, jednak jak się kopie to jest tak całkiem sympatycznie.

Z chęcią wejde.

Zapraszamy! :)

// spawn już troszkę zmieniony i nadal dopracowujemy szczegóły!

IP I SKLEP JUŻ DODANE! :)

START NIE ZOSTAŁ PRZESUNIĘTY I BĘDZIE O 18:00

Opublikowano

Do startu pozostało 5 minut.

Na terenie spawna zostały ukryte skrzynki. Jest ich kilkanaście, a nagrody bardziej cenne i mniej cenne!

Osoba, która jako pierwsza wejdzie na serwer otrzyma VIPa na okres 5 DNI!

Opublikowano

Chętnie wbije :)

Według mnie zapowiada się pozytywnie, nie lubię spawnów wielkich na tyle że idzie się zgubić, niech będzie prosty i funkcjonalny a będzie się grało swietnie. Pluginy odpowiadają mi także możecie się mnie tam spodziewać.

Opublikowano

Chętnie wbije :)

Według mnie zapowiada się pozytywnie, nie lubię spawnów wielkich na tyle że idzie się zgubić, niech będzie prosty i funkcjonalny a będzie się grało swietnie. Pluginy odpowiadają mi także możecie się mnie tam spodziewać.

Zapraszam! Serwer wystartował. :)

Opublikowano

Bardzo Cię proszę, abyś nie wyżywał się na innych użytkownikach forum w tym temacie.

Rozumiem że Twój serwer nie wypalił, a w prezentacji nie zrobiłeś nic własnoręcznie i wypowiedziała się tylko jedna osoba.

Jednak każdy ma swój gust. Jeden lubi truskawki, a drugi jak mu nogi śmierdzą.

Co do spawna i areny - dziękuję za opinie. Mamy czas do 18, więc postaram się coś zrobić i biorę się za to już teraz.

Lista teamu została edytowana. Miałeś rację - oczojebna.

Nie widziałeś prezentacji wczoraj. W nocy zrobiłem wiele poprawek i postaram się zrobić tak, aby graczom się podobało.

Pozdrawiam i zapraszam o 18! :)

Nikt się nie wyżywa na użytkownikach, Ty chciałeś widocznie wyżyć się na mnie kosztem

mojego "serwera" i jego prezentacji, co nie powinno mieć tutaj nawet miejsca bo w ten

sposób pokazujesz swój poziom. Co do Galadora to dobrze zrobiłem pisząc to, gdybym

pisał kłamstwa to byłoby zbędne, jednakże przedstawiłem fakty.

Subiektywna krytyka w stronę Twojej prezentacji była po to, żeby bynajmniej autor, czyli

Ty wiedział co należałoby poprawić bo wg. mnie rzuca się to w oczy i bardziej wymagający

gracze by to dostrzegli. Pozdrawiam. :D

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Nikt się nie wyżywa na użytkownikach, Ty chciałeś widocznie wyżyć się na mnie kosztem

mojego "serwera" i jego prezentacji, co nie powinno mieć tutaj nawet miejsca bo w ten

sposób pokazujesz swój poziom. Co do Galadora to dobrze zrobiłem pisząc to, gdybym

pisał kłamstwa to byłoby zbędne, jednakże przedstawiłem fakty.

Subiektywna krytyka w stronę Twojej prezentacji była po to, żeby bynajmniej autor, czyli

Ty wiedział co należałoby poprawić bo wg. mnie rzuca się to w oczy i bardziej wymagający

gracze by to dostrzegli. Pozdrawiam. :D

Dlatego poprawiłem i za to dziękuję. 

Zapraszam na serwer! W sobotę odbędą się liczne eventy! Zapraszamy! :)

Opublikowano

Czemu serwer nie chodzi?:)

Jako że była okazja pograć na serwie to ocenię i polecę go wszystkim:)

serw na prawde solidnie przygotowany, gra się przyjemnie. 

Ja osobiście nie tego się spodziewałem, spodziewałem się serwera który będzie bardzo trudny a tu dropy przynajmniej jak dla mnie są zbyt duże ale to tylko moja opinia jako dość wybrednego gracza, większości graczy pewnie pasuje taki drop i poziom gry jakie tworzy się na serwie, taki typowo pod szybkie walki gildyjne. 

Opublikowano

Czemu serwer nie chodzi? :)

Jako że była okazja pograć na serwie to ocenię i polecę go wszystkim:)

serw na prawde solidnie przygotowany, gra się przyjemnie. 

Ja osobiście nie tego się spodziewałem, spodziewałem się serwera który będzie bardzo trudny a tu dropy przynajmniej jak dla mnie są zbyt duże ale to tylko moja opinia jako dość wybrednego gracza, większości graczy pewnie pasuje taki drop i poziom gry jakie tworzy się na serwie, taki typowo pod szybkie walki gildyjne. 

Masz rację, chodzi tu właściwie o dobre pvp, walki gildii itp. 

Dlatego po weekendzie zostanie przerobiona arena i dodane parę rzeczy. ;)

Serwer nie działał, bo były problemy z AuthMe. Jednak już wszystko śmiga.

Na nowej edycji mam zamiar zrobić troszkę bardziej Hard :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...