Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z Patcherem

YellowPeople

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem jest taki że gdy chce zainstalować aktualizacje zawiesza się przy sprawdzaniu plików , tak jak w załączniku .Próbowałem wszystkich sposobów, resetowania skanowania przed wirusami , wyłączenie zapory , i wszystkie rady jakie znalazłem na waszej stronie 
https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/202969434-Problemy-z-patcherem zrobiłem ale nadal to samo.Dodam jeszcze że przy paczu 5.22 było to sam ale rozwiązałem go poprzez przegranie lola od znajomego wtedy zadziałał ale teraz znów to samo , może problem tkwi w moim komputerze.

Niestety nadal nie działa zatrzymuje się przy 36 -100 i nic nie mogę zamknąć krzyżykiem tylko możliwe przez zamknięcie procesu. procesów jest kilka wszystkie zamykam ale jeden zostaje i nie chce się zamknąć mimo tego  że próbowałem kilka razy dlatego żeby odpalić ponownie lola muszę uruchomić ponownie komputer.

Skopiowałem to co napisałem do Supporta . 

Ktos coś pomorze ?

post-1287218-0-22876500-1448474552_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...