Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie panowie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komputer chodził dobrze wszystko super

Kiedyś z dnia na dzień go poryło sam się wyłaczal. Co najlepsze mogłem latać bo przeglądarce godzine i wszystko dobrze a po uruchomieniu np. Cs;go się wyłaczal - podczas ponownego uruchomienia komputer chodził a na monitorze czarno.

Potem w ogole jak mial sie pokazac pulpit to wyskakiwal blue-screen

Sformatowałem go i taki problem ze instaluje win7 z tej samej płyty co zawsze i nagle nie wykrywa mi zadnego dysku(predzej nigdy tak nie było) Pisze ze mam wrzucic sterowniki na pendrive i bedzie dobrze. Lecz nawet nie wiem jakie sterowniki..

Widzialem na internecie ze kilka osob tez mialo taki problem..

Wina płyty? Przecież win7 ma wszystkie sterowniki do 2009r. I dlaczego prędzej wykrywało dyski z tysiąc razy a teraz problemy..

Niestety nie mam linuxa i musze sobie z tym poradzić xD

Opublikowano

Odpaliłem przed chwilą instalator z oryginalnej płyty i to samo.

Powie mi ktos jak sprawdzic parametry komputera potrzebne do znalezienia prawidłowych sterowników

Opublikowano

Musisz pobrać sterowniki do dysku twardego zgrać je ja pena i podczas instalowania tam gdzie jest wybieranie to kliknij wgraj a następnie wskaż sterowniki.Musisz mieć zainstalowane ten sterownik na penie.I jak sprawdzić jaki to dysk? raczej pozostaje rozkręcenie kompa i tam ci pisze ;D.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

najprawdopodobniej problem z dyskiem twardym, albo uległ uszkodzeniu albo się wypiął.

sprawdź podłączenie

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...