Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota

michaeljack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, słuchajcie jak w temacie szukam jakiegoś pewnego bota do wota :P do wersji 9.12. Chodzi o to żeby śmigał, strzelał, capował itp itd. Można podesłać jakieś pewne stronki nawet z opcją płacenia. Dzięki z góry.

PS: Mam nadzieję że zaraz nie pojawi tu się komentarz pod tematem w stylu naucz się grać albo wypier*** z botem ^^

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

CyberTanka używałem długi czas. Na odpowiednich czołgach jest "newbie" - czyli 800wn8 na koncie nawet wyciągnie (ale realnie licz na 400-600)

Opublikowano

a są jakieś darmowe boty ?

Jakieś są, ale albo afczą, albo grają na poziomie 50WN8.

Opublikowano

Nie ma nic dobrego za darmo. Ściągasz darmowego bota to wiecznie AFK. Kupujesz bot'a to gra do 500 WN8 także pomyśl sam czy warto w ogóle korzystać z bota.

Opublikowano

Skoro wam sie nie chce grać samemu, to po co wgl sciagać gre? Nie czaje ludzi używających cheat'ów w grach typu wot, cs. Sprawia wam przyjemność psucie rozgrywki innym ludziom?

Opublikowano

Też się tak zastanawiam co ludzie mają z tego że zostawią bota, nabije im expa, a sami i tak grać nie potrafią. Dosyć że psują rozgrywkę innym to jeszcze sami nie grają na lepszym poziomie niż ten bot. 

ps. W końcu się dowiedziałem skąd ludzie maja po 30k+ bitew i te 400WN. Nie sądziłem że bot potrafi nabić ok. 500WN8.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...