Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do pracy z programami graficznymi itd. do 2500 zł

RexioManTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje laptopa do pracy z takimi programami jak: Photoshop, Cinema4D, Unity3D, CorelDraw itd. To na czym mi zależy to aby cena była do 2500 zł, a komputer posiadał system Windows 7 - 10 i przekątna ekranu była 17,3 cali. Pozdrawiam i czekam na propozycje.

@Edit - znalazłem coś takiego: http://www.x-kom.pl/p/268214-notebook-laptop-156-lenovo-z50-70-i7-4510u-8gb-1000-dvd-win81-gf840m-fhd.html nada się?

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Sam system to 350-400 zł wiec wpływa na konfiguracje.

Powiedz czy w ostatecznosci moze byc bez systemu czy nie ma szans?

Chciałbym, aby posiadał system.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

z50-70 jest dobrym wyborem, bardzo fajny laptop, i7, 840M. Aczkolwiek, chciałeś laptop z przekątną 17,3", a z50-70 ma 15,6" jeśli Ci nie przeszkadza ta wielkość ekranu, to możesz brać.

BALLIN BALLIN

Opublikowano

z50-70 jest dobrym wyborem, bardzo fajny laptop, i7, 840M, SSD 240GB. Aczkolwiek, chciałeś laptop z przekątną 17,3", a z50-70 ma 15,6" jeśli Ci nie przeszkadza ta wielkość ekranu, to możesz brać.

Tak wiem, zwróciłem na to uwagę, lecz zauważyłem, że z przekątną 17,3'' nie ma tak dobrego laptopa jak z50-70 w tej cenie. Wiadomo im większy ekran do pracy z grafiką tym lepiej, ale ten ma i tak rozdzielczość 1920x1080, więc myślę, że to bardzo dobry wybór. Ale z tym SSD to chyba coś się pomyliło, nie widzę, aby on posiadał takowego dysku, aczkolwiek posiada 1000GB HDD, więc w zupełności mi to wystarczy. Lecz niestety nie zwróciłem wcześniej uwagi i teraz dopiero zauważyłem, że póki co produkt jest niedostępny. Oczywiście postaram się dowiedzieć kiedy będzie dostępny, lecz teraz proszę o dalsze propozycje laptopów i tym razem może być z przekątną 15,6''.

@Edit - ewentualnie, czy zamiast procesora i7 równie dobrze sprawdził by się Intel Core i5-4210U 1.7 GHz (2.7 GHz Turbo)? Reszta parametrów taka sama.

2cf6pe0.jpg

Opublikowano

Tak wiem, zwróciłem na to uwagę, lecz zauważyłem, że z przekątną 17,3'' nie ma tak dobrego laptopa jak z50-70 w tej cenie. Wiadomo im większy ekran do pracy z grafiką tym lepiej, ale ten ma i tak rozdzielczość 1920x1080, więc myślę, że to bardzo dobry wybór. Ale z tym SSD to chyba coś się pomyliło, nie widzę, aby on posiadał takowego dysku, aczkolwiek posiada 1000GB HDD, więc w zupełności mi to wystarczy.

Sprawdziłem i faktycznie.. Przepraszam za pomyłkę, tak czy inaczej możesz go brać. 

Nie odstawałby dużo, aczkolwiek i7-4510U wypada lepiej.

BALLIN BALLIN

Opublikowano

@ref Mogę znać jeszcze jakieś propozycje odnośnie laptopa z system do ceny 2500zł do grafiki?

@Edit - czy taki laptop: https://mediamarkt.pl/komputery-i-tablety/notebook-lenovo-g50-80-80e5038dpbnada się do pracy z grafiką? Zastanawia mnie ta karta graficzna i niska rozdzielczość, czy to bardzo może wpłynąć na jakość i wydajność.

2cf6pe0.jpg

Opublikowano

Koniecznie Lenovo? Do pracy graficznej moim zdaniem nadają się laptopy firmy DELL(PRECISION) oraz Lenovo (THINKPAD). To jest moje zdanie od razu uprzedzam.

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...