Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EndHC

PolishDush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera: EndHC

Adres IP: endhc.fhmc.pl

Liczba slotów: nieograniczona!!!

Typ serwera: EasyHC

Strona serwera: Juz niedlugo !

Fanpage serwera: Juz niedlugo !

Adres Ts3: Juz niedlugo !

Zapraszamy na serwer !

Teraz kilka zdjęć, które powinny rozwiać większe wątpliwości i pytania na temat serwera:

30aaykw.png

Sporo informacji na temat gildii można znaleźć na spawnie serwera, jednak wypiszemy tutaj te najważniejsze:

1. Gdy mamy odpowiednie materiały na utworzenie gildii i wpiszemy komendę zostanie utworzona gildia z cuboidem o wymiarach25x25 kratek, środek cuboida będzie tam, gdzie staliśmy przy tworzeniu gildii.

2. Gildie możemy utworzyć dopiero w odległości większej niż 250 kratek od spawnu.

3. Gildie można powiększyć maksymalnie do 150x150 kratek

5. Aby serwer nie był zaśmiecany nieaktywnymi gildiami, wprowadziliśmy opłaty za gildie. Każda nowo stworzona gildia posiada okres ważności 2 tygodni, po tym czasie należy zapłacić 100 diamentów (używamy komendy "/przedluz"), w celu przedłużenia jej ważności o kolejne 2 tyg.

6. Po założeniu gildii tworzy się tzw. "jądro". Każda gildia posiada 3 życia, jeżeli przeciwnicy zaatakują jądro, to traci ono 1 z 3 żyć i może być ponownie zaatakowane po 24 godzinach.

Opublikowano

@ PolishDush ehhh denny serwer ponieważ zbanowanie mnie za nic ponieważ administracja pomyślała sobie chyba że to ja te "boty" wysyłałem... + administracja obraża graczy tekst "ty c*****y jesteś"

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@ PolishDush pozdro debile zbanowaliscie mnie za nic hahaa

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@gornie12 mnie też pozdrooo

Spawn d**a , jedzenie "profezionalne komentploki" , pluginy z neta.. banuja za free

.ich  opis to kłąmstwo..

NAJgorszyLEPSZSY SERWER IZIHACE W POLZDZE!

Cool-Text-141943018572139.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...