Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po próbie włączenia lola nic sie nie dzieje

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak ^ Próbuje normalnie włączyć lola i nic się nie dzieje. Gdy kolejny raz klikne go 2 razy to wyskakuje komunikat:

http://scr.hu/1gh1/o6l3cKlikam OK-Nic. Zamknę w procesach i znów włączę - Nic. Włączanie jako administrator, wyłączenie antyvira nie działa. Dodam, że od tego patcha który ostatnio wyszedł bodajże 5.23 zaczął problem występować. Teraz się nawet client nie otwiera...

YAY

Opublikowano

Może spróbuj pobrać na nowo. Być może jakieś pliczki Ci się nie zaktualizowały. ­

Ale co miało mu się zaktualizować? Autorowi nie włącza się patcher, a nie sam klient gry.

Co do tematu, to miałem taki sam problem, ale u mnie wystarczyło do skutku uruchamiać i klikać ok. Jednak jeżeli Tobie to nie pomaga, to spróbuj też zaktualizować Adobe AIR, ponieważ była ostatnio aktualizacja.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale co miało mu się zaktualizować? Autorowi nie włącza się patcher, a nie sam klient gry.

Co do tematu, to miałem taki sam problem, ale u mnie wystarczyło do skutku uruchamiać i klikać ok. Jednak jeżeli Tobie to nie pomaga, to spróbuj też zaktualizować Adobe AIR, ponieważ była ostatnio aktualizacja.

Po 2 tygodniowej przerwie od lola dalej jest tak samo xD Wcześniej usunąłem całego lola dzisiaj po pobraniu dalej client nie chce się włączyć ;X pobranie programu ^ dalej nie pomogło. Jakieś inne pomysły ?

YAY

Opublikowano

1.Wchodzisz w folder League Of Legends ((Domyślnie C://Program Files//Riot Games))

2.Wchodzisz w folder RADS potem w system

3.Odpalasz notatnikiem system.cfg i zmieniasz region z EUNE na EU 

4.Odpalasz normalnie lunchera czekasz chwile i zmieniasz region na EUNE 

Poczekaj aż wszystko ci się spatchuje i klikaj "Play" 

Opublikowano

1.Wchodzisz w folder League Of Legends ((Domyślnie C://Program Files//Riot Games))

2.Wchodzisz w folder RADS potem w system

3.Odpalasz notatnikiem system.cfg i zmieniasz region z EUNE na EU 

4.Odpalasz normalnie lunchera czekasz chwile i zmieniasz region na EUNE 

Poczekaj aż wszystko ci się spatchuje i klikaj "Play" 

Zrobiłem tak jak napisałeś, włączył mi się stary patch lola i po wyłączeniu lola znów mi się pobiera albo aktualizuje coś i musze robić cały czas tak samo z tą zmianą na EU ;/  Jest jakaś inna opcja by mieć tego najnowszego clienta ? :/ I żeby all było tak jak wcześniej? ;x

YAY

Opublikowano

­

Zrobiłem tak jak napisałeś, włączył mi się stary patch lola i po wyłączeniu lola znów mi się pobiera albo aktualizuje coś i musze robić cały czas tak samo z tą zmianą na EU ;/  Jest jakaś inna opcja by mieć tego najnowszego clienta ? :/ I żeby all było tak jak wcześniej? ;x

Może to jest powodem? Nie masz "nowego" patcha lola?

Bez nazwy-2.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie no to przecież jest k***a śmieszne .... Proszę o pomoc... Co zrobić żeby ten zjebany lol się normalnie włączał ? I nei było żadnych problemów? Wyjebało mnie z gry i musze zresetować clienta-ok 2min... OCH WAIT mam przecież spierdolonego lola i musze czekać 5min na aktualizacje + ładowanie zjebanej pobugowanej gry... 

YAY

Opublikowano

napisz do supportu, szybciej Ci pomogą bo mało co osób ma taki błąd jak Ty

Wątpię, że mu pomogą. Skoro mało osób ma ten problem to może wina jest po jego stronie, a nie gry?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...