Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona typu jackpot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OD RAZU ZAZNACZAM, ŻE JACKPOT TWORŻE NA POTRZEBY WŁASNE I MOICH ZNAJOMYCH, TAKŻE NIE NAPALAJCIE SIĘ, ŻE OWYCH SĄ JUŻ TYSIĄCE.

Chodzi o to, że kupiłem odpowiednie skrypty, wrzuciłem je na hosting i tam wszystko działa : http://csgohazard.eu ale mam problemy z botem. Dostałem skrypty i mam pare pytań zanim kupie VPS'a.

http://scr.hu/3u9h/02w68

Poza skryptami na strone i bota dostałem również 'node modules', czy to też muszę zainstalować na serwerze ? 

Co muszę zrobić i w jaki sposób, żeby na skrzynke przyszedł mi odpowiedni kod.

Jeżeli, ktoś by się na tym znał, zapraszam na PW, tam się dogadamy  :)

Opublikowano

Od tego mamy forum żeby odpowiadać publicznie a nie na pw. Musisz włączyć raz script żeby kod przyszedł.­

Opublikowano

Od tego mamy forum żeby odpowiadać publicznie a nie na pw. Musisz włączyć raz script żeby kod przyszedł.­

Ale włączyć go na vps'ie ?

Opublikowano

Baze danych mam już wrzuconą na strone, czyli zrobic mam to samo tylko ze na vpsie ?

I czy vps musi być koniecznie na windowsie ? bo na linuxie jest o wieele tanszy

Opublikowano

Baze danych mam już wrzuconą na strone, czyli zrobic mam to samo tylko ze na vpsie ?

I czy vps musi być koniecznie na windowsie ? bo na linuxie jest o wieele tanszy

Może być na linuxie.

­

Opublikowano

Jeśli na potrzeby twoje i znajomych tylko to równie dobrze znajomi mogą wysyłać skiny do ciebie, a w php wystarczy napisac proste losowanie (na podstawie wartości skinów)

img.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...