Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płacenie karta kredytową a przelewem za RP

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem że jest jakaś różnica między kartą kredytową a przelewem, podobno jak zapłacę kartą to szybciej dostane RP a jak zapłacę przelewem to muszę czekać 24 godziny aż zaksięgują wpłatę itp, czy to prawda?

Opublikowano

Płaciłem kartą przez ostatnie 3 dni, jak kupywałem RP, i dostałem je po sekundzie. Przelew musi zostać zaksięgowany aby riot przyznał Ci rp, więc napewno coś będziesz czekał.

Opublikowano

Nie kupowałem jeszcze RP w LoL'u, ale to też zależy od twojego banku, ponieważ niektóre z nich przelewy księgują i zazwyczaj trwa to 24h, ale są też takie, które po kilku chwilach przesyłają pieniądze. Przechodząc do sedna - lepiej zapłać kartą aniżeli przelewem, bo nikt z nas nie wie, w jakim banku masz założone konto.

Opublikowano

Jak robicie przelew na poczcie to może wam po kilku dniach przyznają rp. Jak robisz przelew online, to oni dostają informację że przelew poszedł i nie czekają na zaksięgowanie wpłaty, bo wtedy rzeczywiście trzeba byłoby czekać w zależności od sesji wychodzących/przychodzących danego banku. Podsumowując przelew online = płatność kartą

Opublikowano

Czyli najlepiej kupować kartą?

Najlepiej za PSC, kupujesz i dostajesz od razu, wracasz do domu, przepisujesz kod, który widzisz, jest czytelny i dostajesz RP od razu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...