Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Horror

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2, może 3 lata temu oglądałem horror i chciałbym obejrzeć go jeszcze raz, ale nie pamiętam tytułu. Na początku był dom strachu, wjechały tam dwie dziewczynki, jedną wciągnęło i jak druga jechała to widziała ją później pokrojoną przez jakiegoś typa i później ją też pokroił, chyba był kanibalem. W następnej scenie pokazane jest za kilka lat (chyba 20) jak do tego kanibala do pokoju w psychiatryku wchodzi dwóch lekarzy, coś tam go zaczepiają a on wyrwał się z kaftanu czy pasów i zabił ich, jednego przebił latarką. Później jest grupka znajomych (chyba 6), która przeczytała w gazecie że ten dom strachów powraca do działalności i chcą tam pojechać, ale żeby nie marnować pieniędzy na nocleg chcą przenocować w tym budynku dzień przed otwarciem. Wiem, że jeden ze znajomych ma sporą wiedzę o filmach. Kojarzy się coś komuś?

Opublikowano

Jak to czytałam to przypomniała mi się któraś część filmu "Droga bez powrotu", ale raczej to nie to. Spróbuj opisać to co pamiętasz na filmweb.pl.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...