Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki

Sir_Kokosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, chciał bym zainstalować na nowo Windowsa 8, lecz niemam płyty z systemem, ale to nie problem chyba. Da rady jakoś zgrać sterowniki z systemu do jakiegoś folderu i potem na płytę?? Proszę o pilna odpowiedz

,,Hαtєяѕ gσηηα' нαtє ♯ƑυcкƬнєHαtєяѕ."

♯Rєѕρєct fσя tнє ρєσρƖє tнαt αяєη't нαtєяѕ

Opublikowano

Jeśli masz instalalki tych sterów to na pena wgraj lub płyte,jeśli nie masz to musisz pobrać z netu te stery,wystarczy że wejdziesz w menadżer urządzeń i tam masz nazwy grafy czy procesora.Co do systemu to jest problem bo już nie wrócisz do 8.Przecież formatowałeś partycje z systemem.Mam nadzieje że pomogłem.

Ps: Menadżer urządzeń jest w panelu sterowania ;).

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

W 99% przypadków system instalowany z czystej instalki ma podstawowe sterowniki więc nie potrzeba mieć żadnych poza sterownikami do karty sieciowej albo wifi 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wiesz do czego służy Windows Update? Wszystkie sterowniki ci pobierze przy pierwszych aktualizacjach, wystarczy podpiąć kabel od internetu.

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...