Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - moddginway problem.

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ma ktoś z was może zainstalowany Moddingway i mógłby mi pomóc? Otóz wgl on nie działa, zainstalowałem tak jak w poradniku piszę i nic. Gdy wchodzę w ten lanucher i daję "Load Players' wyskakuje błąd "Run Time Error 53 File not found"­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Może wersja tego Moddingwaya jest stara ? też miałem taki problem w 15 stce... pobrałem byle jaki mod na stronie, tylko z tych nowszych i wszystko śmigało cacy :) nie wyskakuje Ci czasem błąd gdy zamykasz tego installera do modów coś w stylu że plik mógł zostać zainstalowany niepoprawnie ?

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Nie, pobrałem najnowszą czyil 1.5 i instalacja przebiegła pomyślnie, a mod jak nie bylo tak nie ma. Dodatkowo jak już pisałem w tym lanucher'ze wygląda to jakby wgl nie było połączenia między modem a grą bo nie działa opcja Load Player.­

Opublikowano

Hmm - spróbuj użyć Creation Master do Fify 16 - Regenerator BH, powiedz mi czy wypakowując te pliki podałeś scieżkę ? np : Prawym przyciskiem na plik lol.rar -> wypakuj pliki... -> Szukasz głównego folderu fify 16, wrzucasz pliki - zastępujesz wszystkie, po tym odpalasz ModdingwayInstaller i klikasz Install - czekasz chwilę i wyskoczy Ci komunikat "Installed!" zamykasz to i jak już pisałem wyżej otwierasz Bazę Danych za pomocą Creation Master (Prawym i Uruchom jako administrator) - inaczej nie będzie to działało -> Rozwijasz w tym pliku na pasku u góry "Tools" i klikasz "REGENERATE BH"

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Dalej ten sam problem ;x No nic poczekam na kolejny update.­

Opublikowano

To jeszcze został Reinstall fify - mi to pomogło w 15 stce :P nie wiem jak Tobie, spróbuj ;)

EDIT :

@A odpalasz Fifa 16 MW z pulpitu czy z folderu tam gdzie masz grę ? :P ps. też spróbuj odpalić jako Admin

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

­Nowy patch, nowa aktualizacja i nadal ten sam błąd ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...