Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Nulled vip?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

96682411576224940715.jpg

To masz po to żeby logować sie jako dowolny użytkownik bol'a np spudgy gdzie dany użytkownik ma wykupione paid skrypty...

Wystarczy byś poczytał trochę nulleda

Tutaj masz wszystko wytłumaczone, jak masz problem z angielskim skorzystaj z google tłumacza.

https://www.nulled.io/topic/126179-bol-script-producer-vs-nulled/

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

To masz po to żeby logować sie jako dowolny użytkownik bol'a np spudgy gdzie dany użytkownik ma wykupione paid skrypty...

Wystarczy byś poczytał trochę nulleda

Tutaj masz wszystko wytłumaczone, jak masz problem z angielskim skorzystaj z google tłumacza.

https://www.nulled.io/topic/126179-bol-script-producer-vs-nulled/

poczekaj tydzień-dwa i kupisz vipa żeby w ogóle wejść na forum :)

Opublikowano

poczekaj tydzień-dwa i kupisz vipa żeby w ogóle wejść na forum :)

No i co z tego? 40zł na 3 miesiące to dużo za korzystanie z cracków płatnych cheatów? Oryginalne kosztują dużo więcej za miesiąc a co mówić o 3 miesiącach xD

Ja i tak im się dziwię, że nie wprowadzili chociażby rejestracji za dolarka. To by trochę zabiło spamerów z Polski, Chin, Turcji i Wietnamu, a jakby już spamowali i zakładali konta, to zawsze ten dolarek do przodu a śmieć zlikwidowany.

Opublikowano

No i co z tego? 40zł na 3 miesiące to dużo za korzystanie z cracków płatnych cheatów? Oryginalne kosztują dużo więcej za miesiąc a co mówić o 3 miesiącach xD

Ja i tak im się dziwię, że nie wprowadzili chociażby rejestracji za dolarka. To by trochę zabiło spamerów z Polski, Chin, Turcji i Wietnamu, a jakby już spamowali i zakładali konta, to zawsze ten dolarek do przodu a śmieć zlikwidowany.

niby mało, niby dużo, zależy. Teraz musisz mieć vipa kto wie co będzie później :)

Opublikowano

niby mało, niby dużo, zależy. Teraz musisz mieć vipa kto wie co będzie później :)

+ dolicz vip leak i ciekawe dumpy ;p

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...