Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smoke

sewaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam problem gdy gram sobie na 16:9 1280x1024 lub wyższej  i gdy celuje w dym od granata dymnego to mam spadek do 30 fps przewaznie mam od 45fps do 80 fps  co mam zrobic nie dało by sie tego jakos naprawic ok. 5 miesięcy temu tego nie miałem.

spadkow nie mam jak gram na rozdziałce 800x600 wtedy mam od 50-80 i nie mam spadkow w granacie dymnym (jagby co mam cfg na fps )

o to moj sprzet 

PROCESOR 

amd a6-6310 

KARTA GRAFICZNA 

AMD radeon r4 graphics 1.80 GHz 

Zainstalowana pamięc ram 

4,00 gb (dostępne 3,46)

Typ systemu 

64 bitowy system operacyjny procesor x64

moje komendy przy uruchamianiu gry 

-refresh 60 -threads 4 -dxlevel 90 -nod3d9ex -high +cl_forcepreload 1 -processheap     

Opublikowano

Sprzęt do dupy. Wywal te 3 pierwsze komendy. A rozdziałke zmień bo jest koszmarna. Pewnie modele to same szkielety są. Pokombinuj z 16;10 albo zmien na np. 1024x720 bo twoja obecna jest koszmarna. A tak wogole to nie wiesz ze im wieksza rozdzialka i ustawienia graficzne tym mniej fps?

Opublikowano

Sprzęt do dupy. Wywal te 3 pierwsze komendy. A rozdziałke zmień bo jest koszmarna. Pewnie modele to same szkielety są. Pokombinuj z 16;10 albo zmien na np. 1024x720 bo twoja obecna jest koszmarna. A tak wogole to nie wiesz ze im wieksza rozdzialka i ustawienia graficzne tym mniej fps?

wiem ze większa rozdziałka to mniej fps ale nie zawsze chyba zależy to od monitora a gdy gram na 1024x720 to mam to samo 

Opublikowano

wiem ze większa rozdziałka to mniej fps ale nie zawsze chyba zależy to od monitora a gdy gram na 1024x720 to mam to samo 

Zawsze, im większa rozdziałka tym mniej fps.

Chyba, że masz kompa za pare tyś to tych spadków nawet nie odczujesz.

Zmniejsz ustawienia na 4:3 i grafika na low, ew. jakiś skisły cfg na fps np. od mag1k ale wątpie, że coś pomoże.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...